BELMA ŞAHİN,CUMHURİYETİN 100. YILINDA DOĞDUĞU KENT KDZ.EREĞLİ'DE...

Kdz. Ereğlili ses sanatçılarımızdan Belma Şahin, 28 Ekim Cumartesi akşamı Erdemir Mühendisler Derneği’nde gerçekleştireceği konser ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

KÜLTÜR - SANAT - 19-10-2023 13:36

Kdz. Ereğlili ses sanatçılarımızdan Belma Şahin, 28 Ekim Cumartesi akşamı Erdemir Mühendisler Derneği’nde gerçekleştireceği konser ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. İlçe sanat camiasının sevilen simalarından, ses ve saz sanatçılıkları ile uzun yıllardır musikiye gönül vermiş değerli çifti Selma ve Vural Şahin ailesininkızları Belma Şahin çalışmalarını İstanbul’da sürdürüyor.

28 EKİM’DE MÜHENDİSLER DERNEĞİ’NDE…

Uzun yıllardır müzik sektöründe çalışan Belma Şahin ilk çıkışını 2017 yılında İKİ CİHAN single ile yakalamış, ardından SERDAR ORTAÇ ile yaptığı düet şarkısı ADI ÜSTÜNDE ile ses getirmiş, son olarak söz ve müziği kendisine ait; VE BEN ve ardından DUA adlı single çalışmalarını müzikseverler ile buluşturmuştu. İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu BELMA ŞAHİN, 28 Ekim Cumartesi akşamı Erdemir Mühendisler Derneği’nde vereceği yemekli konser gecesine tüm sevenlerini, dostlarını, Ereğli ve bölge halkını büyük heyecanla beklediğini şu şekilde ifade etti:

CUMHURİYETİN 100. YILINDA DOĞDUĞU KENTTE

“Uzun zaman sonra Ereğli’ye, doğduğum ve büyüdüğüm yere sanatçı kimliğimle gelecek olmak benim için çok heyecan verici. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100.yılında memleketimde sahne almaktan onur duyacağım. Ereğli dinleyicisini çocukluğumdan bilmek elbette büyük avantaj olsa gerek. Her tarzdan güzel şarkılarla çok eğlenceli bir gece bizi bekliyor bence…”

BELMA ŞAHİN KİMDİR?

Karadeniz Ereğli doğumlu Belma Şahin, İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı Temel bilimler bölümü mezunu. Bir süre Metin Arolat’ın vokalliğini yapan Şahin, Turaç Berkay ile ‘’İki Cihan” adlı single ile sesini duyurmayı başarır. Türk pop müziğinin en güçlü seslerinden Belma Şahin ‘İki Cihan” ve Serdar Ortaç ile düet çalışması “Adı Üstünde”nin ardından söz ve müziği kendisine ait tekli çalışmaları, sırasıyla; “Ve Ben” ve “Dua”yı müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. Yayınladığı şarkılarla radyo listelerinde ve tüm müzik listelerinde üst sıralara yerleşen başarılı yorumcu müzik serüvenine kendi besteleriyle devam ediyor.

 

Günün Diğer Haberleri