EGD, ERDEMİR'İN 59. İŞLETME YILDÖNÜMÜ KUTLADI

YEREL - 15-05-2024 13:11

1965 yılında işletmeye alınan Karadeniz Ereğli’de kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.’nin (Erdemir) 59. İşletme Yıldönümünü kutluyoruz.
Karadeniz Ereğli’den dünyaya açılan Erdemir, gerek ürün çeşitliliği gerekse sürekli artan üretim kapasitesinin yanı sıra sağladığı istihdam ile ülkemizin önde gelen şirketlerinden biridir.
Başta Karadeniz Ereğli ve Zonguldak olmak üzere ülkemiz ekonomisinin gelişmesinde önemli katkısı olan Erdemir, ödün vermediği kurumsal sosyal sorumluluk anlayışıyla da toplumun her kesimine pozitif anlamda dokunmaya devam ediyor.
Gelişen teknolojiye kısa sürede adapte olarak bir dünya şirketi olmanın gerekliliklerini fazlasıyla yerine getiren, bunun yanı sıra iş sağlığı ve güvenliğini öncelik edinen Erdemir; ileriye dönük yatırımlarıyla da örnek bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği olarak, ilçemizin gözbebeği, Türk sanayisinin lokomotifi ve bir dünya markası olan Erdemir’in tüm yönetici ve çalışanlarının 59. İşletme Yıldönümünü kutluyoruz.

Günün Diğer Haberleri