İLKADIMLAR ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDEN ETKİNLİK

İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

EĞİTİM - 22-03-2023 12:13

İlkadımlar  Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

“Down Sendromlu” öğrenciler ile  farkındalık yaratmak amacıyla Kdz.Ereğli Ereylin Alışveriş Merkezi Eğlence katında saat 14:30-16:00 arasında etkinlik yapıldı.

Birbirinden renkli çoraplar giyilerek hep birlikte fotoğraf çektirilen etkinlikte, Down Sendromlu öğrenciler ve velilerle pasta kesildi.

İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fikri EROĞLU, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Amacımız Down sendromun genetik farklılık olduğunun farkındalığına daha çok insanın bilgi sahibi olmasını sağlamak. Toplumda farklılıklara sahip tüm bireylerin birlikte saygı, sevgi ve mutlu yaşayabilmelerini istiyoruz. Bu da farklılıklarımızı tanıyıp, hoşgörü ve sevgiyle insanların birbirine yaklaşmasından geçmektedir. Bu kaynaşmayı sağlayabilmek adına 21 MART Down Sendromu farkındalık günü nedeniyle EREYLİN Avm eğlence katında etkinlik düzenledik. Etkinlik için bize kapılarını açan Ereylin Avm yönetimine ve Magic Play eğlence ve çocuk alanı yöneticilerine çok teşekkür ederiz”dedi.

Günün Diğer Haberleri