SİYASET
Giriş Tarihi : 12-05-2023 19:24

AK Parti, Kdz.Ereğli'de muhtarlarla kahvaltıda buluştu

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltı programında, AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt, STK Başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile buluştu.

AK Parti, Kdz.Ereğli'de muhtarlarla kahvaltıda buluştu

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltı programında, AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt, STK Başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile buluştu.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Öğretmenevi’nde düzenlenen programın  açılış konuşmasını yaparak  muhtarların seçim güvenliğinin sağlanmasında görev alması gerektiğini  ifade etti.

Sezer, “bugüne kadar seçim sürecini sükunetle takip ettik. Pazar günü seçimleri de kazasız-belasız atlatacağız. Seçim güvenliği konusunda siz muhtar arkadaşlarımıza görev düştüğünü hatırlatmak isterim. Güvenlik güçleri kadar size de görev düşüyor. Çünkü siz, bölgelerinizde güçlü, akil, sözünüzün geçtiği, insanların sizi dinlediği yerlerde hizmet yapıyorsunuz. AK Parti olarak temennimiz; güçlü bir şekilde hem Cumhurbaşkanımıza güçlü bir şekilde vekillerimizi Ankara’ya göndermek istiyoruz. Cumhurbaşkanımızı, bugüne kadar olduğundan daha da güçlü bir şekilde destekleyip külliyeden dünyaya güzel mesajlar vermesi, mazlumlara sahip çıkmasıdır” dedi.

AK Parti 2. Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt’ta yaptığı konuşmada ilçe başkanı olarak görev yaptığı sürece çok fazla icraat ortaya koyduğunun altını çizerek,“İlçe başkanlığımız süresince vatandaşımızın yanında olmaya gözen gösterdik. Bize eleştirilerde yöneltildi ‘devamlı cenazelerde, düğünlerde’ diye. Bundan hiçbir zaman gocunmadık. Öncelikli hedefimiz vatandaşın yanında olmaktı. Mevla’m nasip ederde Meclis’e gittiğim taktirde de yine bölgemizde, halkımızın arasında olacağız. Aynı politikamız devam edecek. Halkımız da bunu istiyor zaten. İlçe başkanlığım sürecinde, belki de Cumhuriyet tarihinde en zorlu süreçte ilçe başkanlığı görevinde bulunduk. Pandemi süreci, yoğun kar yağışları, sel felaketleri… Devlet yatırımlarında önemli işlere imza attık. Ekonomik olumsuzluklara rağmen hükümet konağı, emniyet binası inşaatları başladı. Yeni diş hastanesi temeli atıldı. Üniversite kampüsü hep soru işareti idi, bu çalışmalar hızlandırıldı. Eski devlet hastanesinin olduğu alanda inşaat çalışmaları devam ediyor. Özel eğitim kampüsünün Türkiye ikincisi Ereğli’de. Muhtarlarımız ile ilçe başkanlığım döneminde koordineli bir şekilde çalıştık. Hiçbir muhtarımın telefonunu açmamazlık etmedik. Sorunlarının giderilmesi konusunda istişareler içinde olduk. Zonguldak bürokrasisi ile baya sıkıntılar yaşadık. Daha güzel işlere imza atacağız.

14 Mayıs ile kritik bir sürece gidildiğine dikkat çeken Bozurt, şu sözlerle konuştu:
“Olmak ya da olmamak. Dönüm noktasındayız. Millet İttifakı’nı destekleyenlere baktığımızda; Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün, üniter yapısının değerlendirildiği bir ittifak sürecini görüyoruz. PKK yöneticileri televizyonlara çıkıp açıklamalarda bulunuyorlar. Türkiye Cumhuriyeti’ni tehdit ediyorlar, bölünmez bütünlüğü ile ilgili söylemlerde bulunuyorlar. Efendime söyleyeyim; HDP yöneticileri kapalı kapılar ardında yaptıkları pazarlıkları ifade ediyorlar. Abdullah Öcalan’ın dışarıya çıkartılması, ‘aponun heykelini dikeceğiz’ diyen Selahattin Demirtaş’ın dışarıya çıkartılması, Doğu-Güneydoğu Anadolu’da tutsakların serbest bırakılması gibi son derece çirkin söylemleri görüyoruz. Karşı tarafta bu söylemlere karşı bir açıklama… ‘kardeşim siz ne diyorsunuz?’ ‘böyle bir şey mümkün mü?’ tarzında bir açıklama görmüyoruz.

Ey Kılıçdaroğlu! Yani tercih belli ! Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğü, tercih Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter  yapısı, tercih  Recep Tayyip Erdoğan. Ey Kılıçdaroğlu! Sen sağına FETÖ’yü de alsan, PKK’yı da alsan; soluna Amerika, İngiltere, Almanya, Yunanistan, İsrail’i de alsan Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta hep beraber o sandıklara gömüleceksiniz. Ey Kılıçdaroğlu. 15’inci yenilgiyi aldındın 16’ıncıya da alacaksın’şeklinde konuştu.
İki dönem Zonguldak milletvekilliği yapan Fazlı Erdoğan’da yaptığı konuşmada,  dış politika, ABD ve NATO konularına değinerek, “Ekonomik olarak bir takım sıkıntılara rağmen Türkiye’nin gelirleri ile giderlerinin bütçesini yaparak dünyadaki saldırılara rağmen istikrarı korumuş şekilde yola devam ediliyor. ABD iki gün önce bir açıklama yaptı: “Seçimi kim alırsa alsın biz onunla çalışmayı düşünüyoruz.” Türkiye NATO’nun büyük bir gücüdür. Cumhurbaşkanı özellikle tahıl konusundaki tavrı ile bütün insanlara özverili göstermiş. Bu nedenli Türkiye’nin kıymetini biliyoruz. Bu şu demektir: Amerika en az yüzde 50’liye geldi. Toplumumuzun gücü, Devletimizin aklı ile inşallah demokratik bir seçim olacak. Yüzde 51’i 55’e çıkartarak; AK Parti hükümetlerinin bugüne kadar hizmetleri, Cumhurbaşkanımızın istikrarlı yürümesi, arabayı devirmeden menzile ulaştırması konusunda milletimizin önüne bir sandık gelmiştir. Cumhur İttifakı ile beraber bu sandığın içini dolduracak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. 85 milyon vatandaşımızın özgür iradesi, ekonomik özgürlüğünü devam ettirmesi, Türkiye’nin bağımsızlığının korunması, üniter yapısının korunması, içeride ve dışarıda kem gözlere ders verilmesi, kıskananları da utandırması adına muhtarlarımıza büyük görev düşüyor”dedi.
Programda AK Parti Ereğli Belediye Meclisi Sözcüsü Numan Korkmaz, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Genel Meclis Üyesi Rıfkı Gültekin ve Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç da birer konuşma yaptılar.

 Kılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederim. Bize özlük haklarımızla ilgili silah ruhsatları ile emekliliği ile maaş ile bize destek veren; sıra da ise yeşil pasaport ve ÖTV’siz araba dosyası da önünde bulunan hükümetimize teşekkür ediyorum” dedi.
Gültekin, “şehirlerimizde ne varsa köylerimizde de o olsun düsturu ile çalıştık. Elhamdülillah gittiğimiz köylerde bunun semeresini fazlasıyla gördük” şeklinde konuştu.

Başol “Sorun var mı? Var. Ancak 22 yıldır yapılan hizmetler sonucunda çıta o kadar yükselmiş ki bunu gördük. Bu sorunları yine dirayetli Cumhurbaşkanımızın başkanlığında bu iktidarın çözeceğine inanıyorum” dedi.

AdminAdmin