SİYASET
Giriş Tarihi : 11-05-2023 13:13

Balbaloğlu: “Sorunlarının takipçisi olacağımızın sözünü verdik”

İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Balbaloğlu: “Sorunlarının takipçisi olacağımızın sözünü verdik”

İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Sorunların takipçisi olacaklarının sözünü verdiklerini ifade eden Balbaloğlu, sayılı günler kalan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine yönelik vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini söyledi.

Balbaloğlu, seçim saha çalışmalarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Sorunlarının takipçisi olacağımızın sözünü verdik. #AzKaldı

Değerli vatandaşlarımız; son 3 gününe girdiğimiz Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine yönelik sizlerle buluşmalarımızı sürdürüyoruz.

Gün içinde Erdemir’imizden emekli olan ağabeylerimizin kurduğu Erdemir Vakfı ve Emeklileri Dayanışma Derneğini (Eveder) ziyaret ettik. Sayın Başkan Aziz Boy ve yönetiminin ilgisi bizleri son derece memnun etti.

Emeklilerimizin; hak ve özgürlükler ve intibak üzerine söylemlerinin yanı sıra sağlık açısından diş, gözlük, işitme cihazı gibi konular üzerinde emeklilere sağlanmasını istedikleri hakları not aldık.

Karadeniz Ereğli Eğitim-İş Sendikasını ziyaretimizde ise öğretmenlerimizin sorunlarını, taleplerini ve mesleklerine yönelik üretmeyi planladığımız çözümlere yönelik öneri katkılarını aldık.

Ülkemizde en çok sahip çıkılması gereken toplumlardan LÖSEV’imizi ziyaretimizde, bizleri ağırlayan Sayın Başkanı Tarkan Atik’in bu uğurda verdiği mücadeleyi en yakından takip edenlerdenim. Çok büyük özveri ile sürdürdükleri bu onurlu mücadelesinden dolayı şahsını ve yönetimini kutlamakla birlikte; her zaman yanlarında duracağımızın sözünü bir kez daha veriyoruz.

ESNAFIMIZ VE KÖYLERİMİZ

Sivil Toplum Kuruluş ziyaretlerimizin yanı sıra her fırsatta bir araya geldiğimiz esnaflarımızın kapısı bir kez daha çaldık. Sohbetlerde bulunduk, dertleştik..!

Ve köylerimiz…

Bu kez Dedeler, Yunuslu, Çiğdemli ve Sofular köylerimiz ile Bölücek Mahallemizi dolaşarak vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Gösterdikleri sevgi seli ve destekleri dolayısıyla her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Sevgili vatandaşlarımız; Millet İttifakı iktidarının geleceğine inanarak, yıllar içinde bölgesel kalkınma ve sorunların giderilmesine yönelik çalışmalarımız olduysa da, sizlerle bir araya gelişimizin her seferinde, ülkenin içine düştüğü sorunlar yumağının daha da fazla olduğunu gözlemledik.

Sizlerin sorunlarını dinlerken, bir yandan da notlarımızı alarak; teveccühünüz ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ‘Milletvekili’ olarak gitmem halinde, her biri ile ayrı ayrı ilgileneceğimi ve mücadelesini vereceğimi size söz veriyorum.

İnşallah 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde; Millet İttifakı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilecek, Sayın Meral Akşener Liderliğindeki İYİ Parti’de birinci parti olacak.

Biz milletimize güveniyoruz, milletimizin de bize güvenerek sandığa giderek ve “Bir Oy Kemal’e, Oy Meral’e” vereceğine inanıyoruz.

Kalbiniz Kadar Sıcak Güneşli Günlerde Buluşacağız! #AzKaldı…

AdminAdmin