SPOR
Giriş Tarihi : 21-09-2022 15:54

BAŞKAN POSBIYIK, PARALİMPİK YELKEN ŞAMPİYONU SPORCULARI AĞIRLADI

05-11 Eylül tarihlerinde Adana’da yapılan Bedensel Engelliler Paralimpik Yelken Türkiye Şampiyonası’nda Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü sporcuları Türkiye Şampiyonu, Türkiye 2. ve 3.üncüsü olurken, Büyük Erkek kategorisinde de Türkiye 2. ve 3.üncülük derecesi elde etti. Şampiyon sporcuları ağırlayan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Başarılarınızla gurur duyuyoruz” dedi.

BAŞKAN POSBIYIK, PARALİMPİK YELKEN ŞAMPİYONU SPORCULARI AĞIRLADI

05-11 Eylül 2022 tarihlerinde Adana ilinde yapılan Bedensel Engelliler Paralimpik Yelken Türkiye Şampiyonası’nda Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü Sporcusu Büşra Nur Çelik Gençlerde Türkiye 1.si,  Furkan Erçin Türkiye 2.si, Emir Turnacıgil  ise Türkiye 3.üncüsü oldu.  Ayrıca Atilla Altay Büyük Erkek kategorisinde Türkiye 2.si, genel klasmanda ise Türkiye 3.üncüsü oldu.

Belediye Başkanı ve Kdz. Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, şampiyon sporcuları makamında ağırladı. Şampiyon sporculara İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Çelik, Kdz. Ereğli Belediyespor Salon Sporlarından Sorumlu As Başkanı Tarkan Atik ve antrenör Talat Çerçioğlu da eşlik etti.

Başkan Halil Posbıyık başarılı yelkencileri tek tek kutlayarak; “Tebrik ediyorum. 1.2.3’leri de. Büyüklerdeki dereceyi de kutluyorum. Güzel haberler bunlar. Duyuyoruz, mutlu oluyoruz. Başarılarınızla gurur duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi sizleri desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Posbıyık, Milli Takım kadrosuna giren Büşra Nur Çelik’i ayrıca kutlayarak; “Belediyespor Kulübü sporcumuz Büşra Nur Çelik, Milli Takım kadrosuna girdi ve Umman’da 20-27 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılacak. Kendisine ve Milli Takıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda kupa ve madalyalarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

AdminAdmin