SİYASET
Giriş Tarihi : 22-03-2023 17:19

BELEDİYE BAŞKANLARI, YAZICIOĞLU’NA BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Ömer Yazıcıoğlu, partisinin İl genelindeki Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

BELEDİYE BAŞKANLARI, YAZICIOĞLU’NA BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Ömer Yazıcıoğlu; partisinin Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin istişarelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’u ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Ömer Yazıcıoğlu; ziyaretlerini Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek ve Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal ile sürdürdü.

Ziyaretlerde; Zonguldak, ilçe ve beldelerine kazandırılan ve çalışmaları devam eden kamu ve belediye yatırımları ile 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Aday Adaylığına ilişkin Belediye Başkanlarına bilgilendirmede bulunarak, düşüncelerini alan Yazıcıoğlu; kendisine yakın ilgi gösteren, ülkeye ve bölgeye hizmet için çıktığı Milletvekilliği yolunda başarı dileğinde bulunan Belediye Başkanlarına teşekkür etti.  

AdminAdmin