YEREL
Giriş Tarihi : 13-07-2023 13:28

ERKMEN, SEL BÖLGELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İYİ Parti Zonguldak eski İl Başkanı Yavuz Erkmen, son yaşanan sel felaketinin ardından zarar gören Zonguldak merkez pazaryeri ile Devrek ve Kozlu’da incelemelerde bulundu.

ERKMEN,  SEL BÖLGELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İYİ Parti Zonguldak eski İl Başkanı Yavuz Erkmen, son yaşanan sel felaketinin ardından zarar gören Zonguldak merkez pazaryeri ile Devrek ve Kozlu’da incelemelerde bulundu.

İYİ Parti Zonguldak eski İl Başkanı Yavuz Erkmen, yaptığı incelemelerle ilgili açıklamada bulunarak şunları ifade etti:

“Zonguldak Merkezde Kurulan  pazaryerinde Zonguldak Tuhafiyeciler  Odası Başkanı Ferdi Kibar arkadaşımızı ziyaret ettik. Zonguldak Esnaf Odası Başkanı Muharrem Çoşkun arkadaşımızın da bulunduğu ziyarette son yaşadığımız sel felaketi sırasında kurulu pazarlarda ve özellikle Devrek ilçesinde sel dolayısıyla, sattıkları eşyaların sel suları  ile gitmesi veya selden zarar görmesi sonucu oluşan esnaf arkadaşlarımızın mağduriyetlerini konuştuk. Zarar tesbitleri yapılırken tuhafiyecilerin mağduriyetlerinin unutulmaması,onlarında zararlarının karşılanması ayrıca Devrek Belediyesine yatırdıkları stand ücretlerinin (12.000 TL) Belediye veya devletçe kendilerine geri iade edilmesi ilk etapta uygun olacaktır.

Kozlu Ilıksuda İşletmelerin hasar tesbiti yapıldığını  birde dere temizliği için DSİ iş makinalarının çalıştığını gözlemledik.Ana cadde pisli içinde henüz yoldaki selin oluşturduğu pislikler temizlenmemiş.Haliyle insanlar kendi işyerlerinin içini temizlese bile  genel görüntü kötü ve hastalığa davetiye çıkartıyor.Acilen Kozlu Belediyesi'nin ve ilgili kurumların İlıksuya el atması gerekiyor.”

AdminAdmin