SİYASET
Giriş Tarihi : 02-05-2023 21:00

ERTUĞRUL: 'ZONGULDAK, 1MAYIS'TA TARİH YAZMIŞTIR'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, 1 Mayıs’ta Zonguldak’ın tarihi bir gün yaşadığını belirterek,  Zonguldak’ın çifte bayram yaşadığını söyledi.

ERTUĞRUL: 'ZONGULDAK, 1MAYIS'TA TARİH YAZMIŞTIR'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, 1 Mayıs’ta Zonguldak’ın tarihi bir gün yaşadığını belirterek,  Zonguldak’ın çifte bayram yaşadığını söyledi.

Ertuğrul, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, Zonguldak’ta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte miting düzenleyen CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na Zonguldaklıların gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, hemşehrilerimizin Sayın Genel Başkanımıza  olan güveninin ve sevgisinin en net göstergesi olmuştur. Vatandaşımız kararını vermiş, değişim istediğini bir kez daha göstermiştir’dedi.

Ertuğrul, açıklamasında şunları söyledi;

‘1 Mayıs 2023 tarihinde ,Zonguldak Madenci Anıtı önünde Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla miting gerçekleştirdik.

Vatandaşlarımızın her zaman olduğundan daha da büyük bir coşku ve kalabalıkla Sayın Genel Başkanımızı ve Sayın İmamoğlu’nu miting günü bağrına bastığına şahit olduk. Zonguldak tarihi bir gün yaşadı. Zonguldak, 1 Mayıs  günü çifte Bayram yaşamıştır. Hemşehrilerimiz, Türkiye’nin umudu, birleştirici gücü,  Genel Başkanımız, 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu’nu heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi bir şekilde ağırlamıştır. Çok kısa bir süre zarfında tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak meydanda, tüm ilçelerde ve yol kenarlarında  olmak üzere bu sevgi selini oluşturmamız, hemşehrilerimizin Sayın Genel Başkanımıza  olan güveninin ve sevgisinin en net göstergesi olmuştur. Vatandaşımız kararını vermiş, değişim istediğini bir kez daha göstermiştir.

13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Yardımcısı Sayın İmamoğlu’nu aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak ilçelerinden ve mahallelerinden gelerek, mitingimize katılan  başta CHP ve Millet ittifakıörgütlerimiz  olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza, ilgili bürokratlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza, basın mensuplarımıza ve tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Zonguldak emeğin hakkını bir kez daha vermiş,  yine bir tarih yazmıştır.. Genel Başkanımızın birleştirici ve sevgi üzerine kurulu siyaseti etkisini bir kez daha Zonguldak’ımızda göstermiştir.

Bu tablo, Millet ittifakının Zonguldak’ta seçimi önde bitireceğinin ve  Sayın Genel Başkanımızın da 13. Cumhurbaşkanı olarak seçileceğinin göstergesidir. Baharı getiren tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederim.’

AdminAdmin