SPOR
Giriş Tarihi : 06-10-2022 11:44

KADIN FUTBOL LİGİ’NDE, KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR A GRUBUNDA

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi kura çekimi bugün saat 11:00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Toplantı Salonu'nda yapıldı. Kura çekimi, Federasyon ve Turkcell yetkilileri ile kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kura çekimi ile temsilcimiz A grubunda yerini aldı.

KADIN FUTBOL LİGİ’NDE, KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR A GRUBUNDA

Kulüp Temsilcilerinden As Başkan Muhammet Ali Ateş, Recep Köksal ve Abdulkerim Sağlam’ın katıldığı Kadın Futbol Takımları'nın kura çekimi bugün saat 11:00’de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

19 takımın katılımı ile gerçekleşen Süper Lig'de normal sezon müsabakaları A Grubu 9,  B Grubu 10'lu takımdan oluşan 2 grup halinde çift devreli lig usulüne göre 18 hafta olarak oynanacak. A Grubu takımlar bir haftayı Bay geçirecek. Normal sezon maçları sonrasında sıralamada ilk 4'e giren takımlar Play-Off müsabakası oynarken, son 4'e kalan takımlar ise Play-Out karşılaşmaları ile sezon tamamlanacak.

Kdz.Ereğli Belediyespor Kadın futbol takımı, ilk hafta maçını WULZ Fatih Karagümlük ile deplasmanda İstanbul’da oynayacak. Maçlar, 15-16 Ekim’de tarihlerinde başlayacak;

 

A GRUBU

 

HATAYSPOR

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR

HAKKARİGÜCÜ SPOR

DUDULLUSPOR

FATİH VATAN SPOR

ALTAY

ALG SPOR

BEŞİKTAŞ JK VODAFONE KADIN FK

WULFZ FATİH KARAGÜMRÜK

 

B GRUBU

 

ADANA İDMAN YURDU

ABB FOMGET GSK

AMED SPORTİF FAALİYETLER

KİREÇBURNU

ATAŞEHİR BELEDİYE SPOR

KONAK BELEDİYESPOR

TRABZON AŞ

FENERBAHÇE AŞ.

GALATASARAY PETROL OFİSİ KADIN FK

BITEXEN 1207 ANTALYA SPOR KADIN FK

AdminAdmin