YEREL
Giriş Tarihi : 29-08-2022 14:43

KAYMAKAM YAPICI'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet YAPICI, “30 Ağustos Zafer Bayramı” dolayısıyla mesaj yayınladı.

KAYMAKAM YAPICI'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet YAPICI, “30 Ağustos Zafer Bayramı” dolayısıyla mesaj yayınladı.

YAPICI, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Tarihi zaferlerle dolu Türk Milleti ve Şanlı Ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin 100. Yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet ve milli birlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş, bağımsızlık ve hürriyetinden hiçbir şekilde ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Tarih boyunca gücünü, birlik ve kardeşliğinden alan milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı ve Büyük Taarruz Ruhu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız badireleri aşmamızda en büyük güvencemiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Yüce Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”

 

AdminAdmin