YEREL
Giriş Tarihi : 04-07-2025 13:27

KAYMAKAM YAPICI'DAN EREL'E VEDA ZİYARETİ

13 Eylül 2021'den itibaren Karadeniz Ereğli Kaymakamı olarak görev yapan Mehmet Yapıcı, Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı ve Şirin Ereğli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şafak Erel’e veda ziyaretinde bulundu.

KAYMAKAM YAPICI'DAN EREL'E VEDA ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı imzasıyla yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atanan ve 13 Eylül 2021'den itibaren Karadeniz Ereğli Kaymakamı olarak görev yapan Mehmet Yapıcı, Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı ve Şirin Ereğli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şafak Erel’e veda ziyaretinde bulundu.

İlçede göreve başladığı 13 Eylül 2021’den bu yana her kesim tarafından sevilen ve ilçede birçok yatırım ve projede imzası bulunan Kaymakam Mehmet Yapıcı, veda ziyaretlerinden birini de Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı ve Şirin Ereğli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şafak Erel’e yaptı.

Ziyarette Ereğli Gazeteciler Derneği Genel Sekreteri Haydar Yağız’da yer alırken, karşılıklı iyi niyet ve başarı temennilerinde bulunuldu.

AdminAdmin