SPOR
Giriş Tarihi : 28-12-2022 13:29

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR HOCASI TANER ALPAK, İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

Kdz. Ereğli Belediyespor, ilk yarının sona ermesiyle 5 günlük tatile girdi. 2. yarı hazırlıklarına 2 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan Kdz. Ereğli Belediyespor, daha sonra bir kamp gerçekleştirecek. Teknik Direktör Taner Alpak ve takım oyuncuları ilk yarıyı değerlendirdiler. Mutlu sona ulaşmak için her geçen gün umudunun arttığını söyleyen Teknik Direktör Taner Alpak; “Umudum her geçen gün artıyor. Lig sonunda birlikte güleceğiz. Kulüp ve Belediye Başkanımız Halil Posbıyık, 2. Başkanımız Halil Bozkuş’a ve Yönetim Kurulu’na çok teşekkür ediyoruz. Bizden hiçbir zaman desteklerini çekmediler, inanılmaz destek veriyorlar. İnşallah bunların sonucunu alacağız” dedi. Futbolcular Uğur Gezer ve Furkan Kopuz da, “Şampiyon olacağız” dediler.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR HOCASI TANER ALPAK, İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor’da ilk yarı maçlarının sona ermesinin ardından futbolculara 5 gün izin verildi. 2. Yarı hazırlıkları 2 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan Kdz. Ereğli Belediyespor daha sonra kamp dönemine girecek.

Kdz. Ereğli Belediyespor Hocası Taner Alpak ve takım oyuncuları ilk yarıyı değerlendirdiler. Mutlu sona ulaşmak için her geçen gün umudunun arttığını söyleyen Teknik Direktör Taner Alpak şunları söyledi: “Kdz.Ereğli Belediyespor, futbol takımı olarak ligin ilk yarısını bugünkü yapacağımız çalışma ile beraber noktalıyoruz. Allah nasip ederse 5 günlük bir aradan sonra Pazartesi günü 2. yarı hazırlıklarına tesislerimizde başlayacağız. Daha sonra bir kamp sürecimiz olacak. Kamp sürecimizden sonrada Allah nasip ederse döndüğümüzde maç haftasına giriyoruz. 2 deplasman ile 2. Yarıya başlayacağız. Ligin ilk yarsını sizlerin bildiği gibi maçların bitmesine 4 hafta kala takıma geldim. Her şeyden önce burayı 4 seneden beri takip ediyordum. 4 seneden beri bu takımla beraber gönül bağım vardı. Fakat bir türlü nasip olmadı. Buraya gelirken de severek ve isteyerek geldim. Burada bazı şeylerin, burada ki insanların sıcak kanlılığı ve bazı şeylerin başara bileceğimiz konusunda çok umutluydum. Bu umudum gün geçtikçe daha da arttı. Allah nasip ederse inşallah bu takımı sene sonu layik olduğu yere götürmeyi planlıyoruz. En büyük hedefimiz ve bunu başaracak güçteyiz. Başaracak imkanlardayız. Ereğli halkı olarak bizden dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah sene sonu gülerek burada seneyi bitirmiş olacağız. Kdz.Ereğli Belediyespor’u layık olduğu yere çıkaracağız. Kulüp ve Belediye Başkanımız Halil Posbıyık, 2. Başkanımız Halil Bozkuş’a ve Yönetim Kurulu’na çok teşekkür ediyoruz. Bizden hiçbir zaman desteklerini çekmediler, inanılmaz destek veriyorlar. İnşallah bunların sonucunu alacağız.”

Kdz. Ereğli Belediyespor oyuncuları Uğur Gezer, SBD TV mikrofonları için takım arkadaşı Furkan Kopuz ile kısa bir röportaj gerçekleştirken, lig sonunda Şampiyon olacaklarını belirten Furkan Kopuz; “Pazar günü oynadığımız Yeniçağa maçı ile birlikte 3 puanı 3 gol ile beraber aldık. Bunun için çok mutluyuz. Ve ligi de hedeflediğimiz yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. 2. Yarıda daha güçlü ve şampiyonluk yolunda en iyi adımlarla ilerleyen bir takım olarak, inşallah yolun sonunda da zafer bizim olacak. Şampiyon olacağız.  Bizi her maçta desteklesinler… “ şeklinde konuştu.

 

AdminAdmin