SPOR
Giriş Tarihi : 12-09-2022 15:59

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR, PARALİMPİK YELKEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

05-11 Eylül 2022 tarihlerinde Adana ilinde yapılan Bedensel Engelliler Paralimpik Yelken Türkiye Şampiyonası’nda Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü Sporcusu Büşra Nur Çelik Gençlerde Türkiye 1.si, Furkan Erçin Türkiye 2.si, Emir Turnacıgil ise Türkiye 3.sü olmuştur. Ayrıca Atilla Altay Büyük Erkek Kategorisinde Türkiye 2.si , Genel Klasmanda ise Türkiye 3.sü olmuştur.

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR, PARALİMPİK YELKEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

05-11 Eylül 2022 tarihlerinde Adana ilinde yapılan Bedensel Engelliler Paralimpik Yelken Türkiye Şampiyonası’nda Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü Sporcusu Büşra Nur Çelik Gençlerde Türkiye 1.si,  Furkan Erçin Türkiye 2.si, Emir Turnacıgil  ise Türkiye 3.sü olmuştur. Ayrıca Atilla Altay Büyük Erkek Kategorisinde Türkiye 2.si , Genel Klasmanda ise Türkiye 3.sü olmuştur.

YELKEN ANTRENÖRÜ TALAT ÇERÇİOĞLU; RÜZGARINIZ BOL, PRUVANIZ NETA OLSUN.

Kdz.Ereğli Belediyespor Yelken Antrenörü Talat Çerçioğlu;’’Dereceye giren sporcularımızı  ve yarışlara katılan diğer sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Bize destek olan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Zorlu doğa şartlarında bu spora gönül verip uğraşan, savaşan ve yaptıkları sporun hakkını sonuna kadar veren sporcularımı cesaretlerinden dolayı kutlarım. Rüzgarınız bol, pruvanız neta olsun."dedi.

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPORCUSU BÜŞRA NUR ÇELİK, DÜNYA ŞAMPİYONASINDA

Ayrıca Kdz Ereğli Belediyespor Kulübü sporcusu Büşra Nur Çelik, Milli Takım kadrosunda, Japonya / Hiroşima’da 15-23 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılacak.

AdminAdmin