KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 21-06-2021 18:08

MUTLUYUZ,GURURLUYUZ...

21 Haziran 1957’de merhum Bedri Erel tarafından kurulan, İmtiyaz Sahipliğini Zübeyde Erel, Yazı İşleri Müdürlüğünü Şafak Erel'in yaptığı Şirin Ereğli Gazetesi’nin yeni kuruluş yıldönümüne kutlamalar devam ediyor.

MUTLUYUZ,GURURLUYUZ...

21 Haziran 1957’de merhum Bedri Erel tarafından kurulan ilçenin ilk ve günlük yerel gazetesi Şirin Ereğli Gazetesi’nin 64 yılı geride bırakıp, 65. Kuruluş Yıldönümü  dolayısıyla kutlamalar gerçekleştiriliyor.

Ereğli Belediye Başkanı  Halil POSBIYIK, Alaplı Belediye Başkanı Nuri TEKİN, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Saffet BOZKURT, CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Eylem ERTUĞRUL, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan KELEŞ’in  çiçek göndererek kutladığı  Şirin Ereğli Gazetesi’nin yeni yaşını yayınladığı mesajla ilk kutlayanlar arasında Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU oldu.

Mesajına “Değerli Şirin Ereğli Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Çalışanları” diyerek başlayan Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU’nun mesajı şu şekilde:

“ŞİRİN EREĞLİ GAZETESİ

KDZ. EREĞLİ

Değerli Şirin Ereğli Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Çalışanları;

Çağdaş demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu bilinci oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir.

Toplum ilişkilerinin önemsendiği, iletişimin yerel basınla daha da güçlendiği günümüzde, basın yayın kuruluşları önemli bir işlev görmektedir.

Bu önemli işlevi ilçemizde uzun yıllardan beri sürdüren, yerel basının öncülerinden olan Gazetenizin 64. kuruluş yıldönümünü kutlar, haber alma özgürlüğü adına İlçemize sağlamış olduğunuz katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

GAZETECİ MESLEKTAŞIMIZDAN ŞAFAK EREL’E ANLAMLI KUTLAMA…

Eyüp BEKTAŞ: “Kardeş Merhaba.  Kdz. Ereğli Basın Dünyasının ilk gazetesi olan Şirin Ereğli'mizin 65. yayın yıldönümünü kutluyorum, Öteden bu yana hep söylediğim gibi, önemli olan kurumlardır, Kurumların başarısı, sürekliliği, kadrosu ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumlulukları Bildirgesi'nde belirlenen etik kurallara uyup uymadığıdır. Kurumların üzerinde herhangi bir kişi veya örgüt olamaz. Bu nedenle, Şirin Ereğli Gazetesi'nin taşıdığı tarihi misyona saygı duyuyor, bu ağır ve zor koşullar altında yayın yaşamını sürdürme mücadelesinde başarılar diliyorum.  Eyüp Bektaş Önder Gazetesi Muhabiri”

Şirin Ereğli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve EGD Başkanı Şafak EREL’i telefonla arayarak veya ziyaretle kutlayanlar; Kdz.Ereğli Belediye Başkan Danışmanlarından Kemal Özer, Metin Yüksel, Ereğli Basın Danışmanı  Bilgin Avcı, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası önceki dönem Başkanı ve Alfemo Bölge Bayisi Sertan YALÇIN, İlkhaber Gazetesi  İmtiyaz Sahibi Haydar Yağız, İhlas Haber Ajansı  Kdz.Ereğli Temsilcisi Vedat Kılıç, Kdz.Ereğli Yenihaber Gazetesi’nden Fedai Kaçar, Z Haber Kdz.Ereğli Temsilcisi İlknur Özen, Değişim Medya’dan Elif Yapıcı, Can Organizasyon Çiçekçilik Mehmet KELEŞ

AdminAdmin