İMEAK Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer, bölgenin denizcilik sektöründe mevcut durum ve hedeflerini Deniz Ticaret Dergisi’ne anlattı.
Deniz Ticaret Odası Başkanı Ünlüer, Deniz Ticaret Odası Dergisi’nin Mayıs ayı sayısında yayınlanan yazısında, 9 Ekim 2022 tarihinde şube seçimlerini gerçekleştirdiklerini hatırlattı.
Ünlüer, şunları ifade etti: “9 Ekim 2022 tarihinde İMEAK Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli (Batı Karadeniz Bölgesi) Şubesi seçimlerini gerçekleştirdik. “Hepimizin Odası” sloganıyla çıktığımız bu yolda üyelerimizin teveccühü ile 2022-2026 döneminde bu göreve layık görüldük. Göreve başladığımız ilk günden itibaren 5 ili kapsayan bölgemizde yoğun ziyaret programları gerçekleştirdik. Üyelerimizle, iç ve dış paydaşlarımızla toplantılar gerçekleştirdik. İlk etapta kısa vadede gerçekleştirilebilecek sorunları tespit ederek bu sorunlara odaklandık. 2023 yılı içerisinde bölge planı oluşturarak uzun vadede bölgemiz için bir yol haritası oluşturmaya ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütmeye başladık.