YEREL
Giriş Tarihi : 21-10-2022 16:41

Ünlüer:'Şimdi ses, nefes, nefer olma çalışma zamanıdır'

Kdz.Ereğli Deniz Ticaret Odası (DTO) Şube Başkanı Oğuz Ünlüer, tüm üyelerle istişare toplantısı yaptıktan sonra kısa, orta ve uzun ölçekli planlama yapıp çalışmalara başlayacağını söyledi.

Ünlüer:'Şimdi ses, nefes, nefer olma çalışma zamanıdır'

Kdz.Ereğli Deniz Ticaret Odası (DTO) Şube Başkanı Oğuz Ünlüer, tüm üyelerle istişare toplantısı yaptıktan sonra kısa, orta ve uzun ölçekli planlama yapıp çalışmalara başlayacağını söyledi.

Kdz. Ereğli DTO Şube Başkanı Oğuz Ünlüer yeni yönetim olarak görevi devir aldı. Bu gün oda binasında ilk basın toplantısını düzenleyen Ünlüer, bölgede denizcilik sektörünün gelişmesi, büyümesi ve sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Ünlüer,konuşmasına basın mensuplarının  21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutlayarak başladı ve ‘Bildiğiniz gibi, Osmanlı döneminde çıkarılan ilk özel gazete olan Tercüman-ı Ahval gazetesinin 21 Ekim 1860 tarihinde İstanbul’da yayına başlamasının yıldönümü Dünya Gazeteciler Günü olarak tanımlanmış. Bu vesile ile halkın doğru,objektif haber kaynağı olan sizlerle daha sıkı işbirliği halinde olacağımızı da belirtmek istiyorum’dedi.

Ünlüer, 9 Ekim seçimlerinin ardından genç, dinamik, üretken bir ekiple yönetime geldiklerini ve faaliyetlerine başladıklarını belirterek, ‘Bölgemize Ereğlimize ve sektörümüze hayırlı olsun. Öncelikle kamuoyuna, tüm üyelerimize ve bu güne kadar odamıza hizmet etmiş olan, emeği geçiş bulunan (başta İrfan Erdem olmak üzere) herkese teşekkür ediyoruz. Amacı üzüm yemek olan bizler, yönetim kurulumuzla birlikte ilk faaliyet olarak 5 ayrı bölgedeki üyelerimizle bir istişare toplantı dizisi düzenlemeyi planladık. Düzenlenecek bu toplantılarla, Oda ve üyeler olarak neredeyiz, neler yapmışız, neler talep ediliyor ve biz neyi arz edebiliriz. Yani büyük resme bakacağız. Buralardan elde edeceğimiz verileri değerlendirdikten sonra kısa, orta ve uzun vadeli eylem planı dahilinde elimizdeki tüm imkanları sektörümüzün, bölgemizin ve üyelerimizin her açıdan gelişmesi için sonuna kadar kullanacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın’ şeklinde konuştu.

Ünlüer,konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

‘Tekrar etmek istiyorum; odamızın iletişimini daha organik tutacağız. Bunu sağlamak içinher açıdan - her arenada daha etkin ve aktif rol almak için çalışmalar planlıyoruz. Dijital ortamda da, birebir ilişkilerde de diğer paydaşlarımızla olduğu gibi siz değerli basın mensupları ile de sık sık bir araya gelip durum değerlendirmesi yapıp,sorularınızı cevaplandıracağız. Bir bakıma bu toplantılarda sizler de bize yön vereceksiniz. Bu anlamda iş birliğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Özetle arkadaşlar; Adaylık açıklamamda da “söz veriyoruz” başlığı altında sarf ettiğim cümlemi tekrarlamak istiyorum. Ne demiştik hatırlayalım:

“Üyelerimizin dertlerinin sesi olmaya, sektörümüzün nefesi olmaya, sorunların çözümünde nefer olmaya söz veriyoruz.”

İşte o gün bu gündür arkadaşlar: şimdi ses, nefes, nefer olma çalışma zamanıdır.

Evet;Katılımınız için çok teşekkür ediyor, sağlıklı ve başarılı mesailer diliyorum.

Ayrıca,yaklaşmakta olan en büyük bayramımızı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı şimdiden kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları olmak üzere rahmet ve minnetle anıyorum.’

Görev dağılımı sonucu ise Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Meclis Başkanı

Kamil USTAMEHMETOĞLU

Meclis Başkan Yardımcısı

Hasan Tahsin KARAER

Yönetim Kurulu Başkanı

Oğuz ÜNLÜER

Yönetim Kurulu Bşk. Yrd.

Cemil Burak Gürdal

Sayman

Kağan BOY

Yönetim Kurulu Üyesi

Muhammet Mustafa ÇAKIR

Yönetim Kurulu Üyesi

Kemal BEKTAŞ

 

AdminAdmin