SİYASET
Giriş Tarihi : 18-05-2023 10:38

UZUNER: ‘BURADAYIZ, BAŞLIYORUZ!’

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hikmet UZUNER, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması ile yeniden seçim sürecine girilmiş olduğunu belirterek, “Buradayız, başlıyoruz!” dedi.

UZUNER: ‘BURADAYIZ, BAŞLIYORUZ!’

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hikmet UZUNER, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması ile yeniden seçim sürecine girilmiş olduğunu belirterek, “Buradayız, başlıyoruz!” dedi.

UZUNER, yaptığı açıklamada, 28 Mayıs günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için il genelinde ve Ereğli’de planlanan çalışmalar ile ilgili iki gündür toplantı ve değerlendirmelerde bulunduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması ile yeniden seçim sürecine girmiş bulunmaktayız..  28 Mayıs Günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için İlimiz genelinde  ve ilçemizde planlanan çalışmalar ile ilgili iki gündür toplantı ve değerlendirmelerde bulunduk. Ve buradayız, başlıyoruz. Ülkemizin geleceği göz önüne alındığında yapılacak olan seçimlerin önemin farkında olarak yeniden başlıyoruz. 14 Mayıs seçimleri gösterdi ki Milletimizin %50 den fazlası değişim talebini ortaya koymuştur. Bu sebeple yaşanan süreç hiç bir yurttaşımızda umutsuzluğa yer vermemeli sandığa 14 mayısta olduğundan daha daha fazla önem göstermelidir.  Halkımızın ülkemizin geleceği için 28 mayısta demokrasiye sahip çıkacağından hiç şüphemiz yoktur.  Her türlü propaganda aracını en etkin şekilde kullandılar, Devletin imkanını kullandılar, Nerdeyse bütün medyayı kullandılar. Ama başaramadılar.  Biz yine  millet ittifakı ile birlikte sandıklara sahip çıkacağız .Birlik olacağız ve kazanacağız . Buna yürekten inanıyoruz. Halkımız bilmelidir ki;  Bu seçim Gaffar Okan'ın katillerini, Türk bayrağından rahatsız olanları meclise sokanlara, karşı tepkimizi göstereceğimiz bir seçimdir.  Bu seçim kadınlarımızın her türlü kazanımını yok etmek isteyenlerle sırf iktidarını korumak için bir olanlara karşı kazanmaktan başka çaresi olmayan kadınlarımızın seçimidir. Bu seçim gençlerimizin hayallerini çalanlara, gençlerimizi işsiz ve amaçsız bırakanlara karşı gençlerimizin seçimidir. Kendi vatandaşlarımız imkânsızlık içindeyken mülteciyi mültecilere sınırsız haklar tanıyanlara karşı toplumuz her kesiminin uyanık olması gereken bir seçimdir 28 Mayıs. Bu seçim adaleti, hak ve hukuku savunanlarla her türlü hukuksuzluk ve adaletsizliği yapanların tercihinin yapılacağı seçimdir. Söz sizde, karar sizde. Çalışacağız, Yarınlara  umutla bakmak için,  ülkemizin bekası için halkımızın refahı için, kendi yurdunda sürgün olmamak için çalışacağız. Yılgınlığa, bırakmaya yer yok. hep birlikte başaralım.  13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte ülkemizin  yarınlarını hep birlikte inşa edelim. Gençler, kadınlar, Emekliler, çalışanlar buradayız ve başlıyoruz. Haydi.”

AdminAdmin