SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2023 18:25

YALÇIN: “ATA TOPRAĞIM GÜLÜÇ’ÜN YERİ BENDE HER ZAMAN AYRI”

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın, seçim çalışmaları kapsamında Gülüç Beldesi ve Alaplı İlçesinde ziyaretlerde bulunarak partililerden destek istedi ve “Bölgemizde en fazla oy potansiyeline sahip, partimize seçimleri kazandıracak adayların belirlenmesi lazım. Bu doğrultuda da sizlerin desteğini istiyorum.” diye konuştu. 

YALÇIN: “ATA TOPRAĞIM GÜLÜÇ’ÜN YERİ BENDE HER ZAMAN AYRI”

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için İYİ Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan önceki dönem Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı, iş insanı Sertan Yalçın; çalışmalarını doğup büyüdüğü yer olan Gülüç Beldesi ve Alaplı İlçesinde sürdürdü. Yalçın’a ziyaretlerinde Avukat Adil Ateş ve iş insanı Mehmet Çivici eşlik etti. 
İLK ZİYARET GÜLÜÇ BELDE TEŞKİLATINA
28 Mart Salı günü gerçekleşen ziyaretlerin ilki İYİ Parti Gülüç Belde Teşkilatı’na oldu. Yalçın’ı burada partisinin belde başkanı İsmail Yanık ve yönetimi, İYİ Parti Kdz. Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Aslan ve çok sayıda partili karşıladı. 
İYİ Parti Gülüç Belde Başkanı Yanık, teşkilat olarak seçime yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti ve “her şey geleceğimiz olan gençlerimiz için. Gençlerimize daha iyi bir gelecek sunabilmek adına daha çok çalışıyoruz. Bizim partimizin milletvekili adayları kim olursa olsun partimizin bayrağını en yukarıya taşımak için çalışacağız. Size de çıkmış olduğunu yolda başarılar diliyoruz. ”dedi. 
YALÇIN: “ATA TOPRAĞIM GÜLÜÇ’ÜN YERİ BENDE HER ZAMAN AYRI”
İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yalçın da iş ve siyaset alanındaki tecrübeleriyle bölgesine daha iyi hizmet edebilmek adına milletvekili adaylığı yoluna girdiğini kaydederek, “çevremin talepleri de bu yola girmem yönünde olunca gönül bağım olan ve üyesi olduğum İYİ Parti’den aday adaylığımı koydum. Tek amacım da başta ekonomik olmak üzere sosyal anlamda da bölgemin kalkınmasına katkıda bulunmak. Gülüç, benim ata toprağım. Burada doğdum büyüdüm. Benim için yeri her zaman ayrı. İnşallah sizlerin de desteğiyle partimizi bu seçimlerde zafere ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bunun için de bizim kazanacak adaylarla bu yola çıkmamız lazım. Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığım dönemde de bölge ekonomimize katma değer sağlamak adına önemli çalışmalarımız ve tecrübelerimiz oldu. Dolayısıyla bölgemiz ekonomisindeki yapısal sorunları ve çözüm yollarını da çok iyi biliyorum. Eğer şahsıma mecliste görev yapmak nasip olursa da başta bölgem olmak üzere ülkem için var gücümle çalışacağım.” ifadelerine yer verdi. 
DEMİRKOL: “GÜLÜÇ’ÜMÜZÜN EVLADINA BAŞARILAR DİLİYORUZ”
Yalçın, daha sonra millet ittifakı ortakları olan CHP Gülüç Belde Teşkilatı’na da nezaket ziyaretinde bulundu. Siyaset ve seçim çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunulan ziyarette CHP Gülüç Belde Teşkilatı Başkanı İhsan Demirkol, “Gülüç’ümüzün evladı” dediği Yalçın’a başarı dileğinde bulundu. 
YALÇIN, TEMASLARINA ALAPLI’DA DEVAM ETTİ
Yalçın, gün içindeki ziyaretlerine Alaplı İlçesinde devam etti. İYİ Parti Alaplı İlçe Başkanı Recep Gündoğdu ve yönetimini ziyaret eden Yalçın, buradaki konuşmasında partisinin bir neferi olarak bölgesine hizmet etmek adına milletvekili olmak istediğini belirtti. 
“PARTİMİZE SEÇİMLERİ KAZANDIRACAK ADAYLARIN BELİRLENMESİ LAZIM”
Seçim sürecinde teşkilat çalışmalarının önemine vurgu yapan Yalçın, “Burada en doğru bilgiye sizler sahipsiniz. Liderimiz Meral Akşener’in söylediği gibi artık köprüden önce son çıkış, bizim bu seçimlerde birinci parti olarak çıkmamız lazım. Hedefimizin bu olması lazım ve birlikte buna göre çalışmamız lazım. Bunun için de en önemli şey bana göre; ilimizden, ilçemizden, beldemizden kazanacak adaylarla bu yolu yürümemiz lazım. Daha önce ithal adaylarla bu yola çıkılmış ve sonuçları ortada. Bunlar genel merkeze iyi anlatmak lazım. Bölgemizde en fazla oy potansiyeline sahip, partimize seçimleri kazandıracak adayların belirlenmesi lazım. Bu doğrultuda da sizlerin desteğini istiyorum.” diye konuştu. 
Gündoğdu ve ziyarette yer alan İYİ Parti Gümeli Belde Başkanı Ramazan Akdeniz de Sertan Yalçın’a adaylık yolunda başarılar diledi. 
OCAK, “YALÇIN’IN ANKARA’YA GİTMESİ ZONGULDAK İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ…”
Yalçın’ın son ziyaret durağı ise Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) oldu. Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak’la gündemdeki siyasi konular ve bölge ekonomisine ilişkin konularda görüşen Yalçın, TSO Başkanlığı döneminde Ocak’la Ereğli ve Alaplı özelinde önemli projelere imza attıklarını belirterek vekil olması halinde de iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. 
Ocak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Yalçın’ın bölge ekonomisini iyi bilen bir isim olduğunu anımsatarak Ankara’ya gitmesi halinde Zonguldak için büyük bir kazanç olacağını söyledi. 
Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Ocak’a TSO Genel Sekreteri Taner Arslan eşlik ederken, Yalçın’a İYİ Parti Alaplı İlçe Başkanı Recep Gündoğdu, İYİ Parti Gümeli Belde Başkanı Ramazan Akdeniz ve bazı partililer de eşlik etti.
Siyasete kısa sürede ısınan Yalçın, ziyaret ve temaslarına hafta boyu devam edecek.

AdminAdmin