SİYASET
Giriş Tarihi : 26-03-2023 13:38

YALÇIN: “İYİ PARTİ DEĞİŞİMİN BAYRAKTARLIĞINI YAPIYOR”

• İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın, ilçe temaslarını değerlendirdiği açıklamasında “Ülkede yeni bir yönetim anlayışı isteniyor; daha adil, daha refah ve güven içerisinde yaşamak istiyorlar. Buda aslında insanların en temel ihtiyacı. Mevcut iktidar bu ihtiyaçları gidermekten çok uzak. Oysa bizler İyi Parti ve Millet İttifakı olarak zaten bu değişimin bayraktarlığını yapıyoruz.” diye konuştu.

YALÇIN: “İYİ PARTİ DEĞİŞİMİN BAYRAKTARLIĞINI YAPIYOR”

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın, il merkezi temaslarının ardından ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

1 GÜNDE 4 İLÇE, 1 BELDE ZİYARET ETTİ

25 Mart Cumartesi günü İyi Parti İlçe Teşkilatlarına gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında; sırası ile Kozlu ilçe Başkanı Ender Adıbaş, Caycuma İlçe Başkanı Sebahattin Durmuşoğlu, Devrek ilce Baskanı Bahadir Kıyıcı, Gökcebey Belde Başkanı İsmail Demirbas ve Kilimli İlçe Başkanı Cem Çakır ile görüşen Yalçın, kendisini tanıtarak neden milletvekili olmak istediğini açıkladı. Başkanların tavsiye ve taleplerini dinledi. 

Ziyaretlerin verimli geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İyi Partili Sertan Yalçın, temaslarını değerlendirdiği yazılı açıklamasında şöyle dedi:

TEŞKİLATLARLA TANIŞTI, DERTLEŞTİ

“Teşkilatlarımız diri ve heyecanlı. Beni tanımayan arkadaşlarımıza kendimi tanıttım ve neden aday ve milletvekili olmak istediğimi açıkladım. Amacımın kötü gidişe dur demek olduğunu, bölgeme ve ülkeme hizmet etmek olduğunu söyledim. Ayrıca talep ve sorunları dinledim. Gördüğüm odur ki; insanlarımız başta ekonomi ve işsizlik gibi sorunlardan bunalmış durumda. Ülkede yeni bir yönetim anlayışı isteniyor; daha adil, daha refah ve güven içerisinde yaşamak istiyorlar. Buda aslında insanların en temel ihtiyacı. Mevcut iktidar bu ihtiyaçları gidermekten çok uzak. Oysa bizler İyi Parti ve Millet İttifakı olarak zaten bu değişimin bayraktarlığını yapıyoruz. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta milletimiz bize onay verecek ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in tabiri ile ‘Birlikte Kazanacağız, Tarih Yazacağız.’ Bizler bu yolda neferiz. Sandıktaki bir oy’un dahi önemli olduğunun teşkilat yöneticilerimiz de farkında. Bu beni mutlu etti. Gezi ve temaslarım devam edeceğim.”

Ziyaretlere yakın dostu, İş İnsanı Mehmet Çivici ile birlikte Katılan Yalçın, kendisini samimiyetle karşılayan ilçe başkanları, teşkilat yöneticileri ile partililere teşekkür etti.

 

AdminAdmin