SİYASET
Giriş Tarihi : 27-01-2023 19:26

YAZICIOĞLU'NDA DUR DURAK YOK...

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcıoğlu, Ankara ve Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

YAZICIOĞLU'NDA DUR DURAK YOK...

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcıoğlu, Ankara ve Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ömer Yazıcıoğlu, Ankara temasları kapsamında Zonguldak Milletvekilliği, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığının ardından Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak hizmetlerini sürdüren Köksal Toptan’ı; Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı yapan, halen Sivas Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi AK Parti Grup Başkanı olarak görevini sürdüren İsmet Yılmaz’ı; AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı, 23. ve 24. Dönem Ordu Milletvekili Avukat Mustafa Hamarat’ı; Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’i; Danıştay Güvenlik Müdürü Coşkun Şengün ile Danıştay Yazı İşleri Müdürü Süleyman Bayraktar’ı; 24. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’ı; Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf ziya Odabaş’ı; Zonguldak temasları kapsamında da AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı’yı; İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akardaş, Pamuk Cansız ve Ayşe Çetinbak Hasanoğlu ile AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı’yı ziyaret ederek ileriye dönük istişarelerde bulundu.
Siyasete, üniversite yıllarında AK Parti’de başlayan ve halen partisinin Kdz. Ereğli İlçe Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla sürdüren Ömer Yazıcıoğlu; Ankara ve Zonguldak’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerinin oldukça verimli geçtiğini söyledi.
Uzun bir süre önce çalışmalarına hız veren ve Zonguldak Milletvekili aday adayı olması beklenen Ömer Yazıcıoğlu; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı, Gençlerin Yüzyılıdır” ve “Bize Ömerler lazım” ifadelerinin, ülkeye ve Zonguldak’a hizmet noktasında kendisini daha da kamçıladığını söyledi.

AdminAdmin