SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2023 13:18

ZAFER PARTİSİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, ülkemizin ve bölgemizin kaderinin belirleneceği önemli bir seçim sürecine girildiğine işaret ederek, Milletvekili aday adaylığı ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağını hatırlattı.

ZAFER PARTİSİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, ülkemizin ve bölgemizin kaderinin belirleneceği önemli bir seçim sürecine girildiğine işaret ederek, Milletvekili aday adaylığı ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağını hatırlattı.

Turhan, “Zonguldak'ta Hep birlikte Bizler bu süreci yönetecek ve bölgenin kaderini belirleyecek, değiştirecek ve Zafere taşıyacağız. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun”dedi.

Turhan, yaptığı açıklamada, Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacakların başvuru sürecinin 14 Mart’ta başlayıp, 21 Mart’ta sona ereceğini bildirdi.

Turhan, açıklamasında şunları ifade etti:

“MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPACAKLARIN DİKKATİNE

Zafer Partisi Milletvekilliği Aday Adaylığı başvuru süreci 14 Mart 2023 tarihinde başlayıp 21 Mart 2023 tarihinde sonra erecektir. 21 Mart 2023 tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Milletvekili aday adaylığı aidatı 5.000 TL olarak belirlenmiştir. 25 yaş altındaki gençlerimizin aday adaylığı için ödemesi gereken aidat ise 1.000 TL’dir.

ÖNEMLİ UYARI: Depremden etkilenen Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Malatya, Gaziantep illerinden yapılacak başvurularda başvuru ödentisi alınmayacaktır.

Milletvekili Aday Adaylarının aşağıda bulunan evrakları eksiksiz bir şekilde yanlarında bulundurmaları zorunludur. Eksik evrak içeren dosyalar kabul görmeyecektir.

Genel merkeze hitaben internet sitesinden indirilecek olan aday adayı başvuru dilekçesi ve formu

 Arşiv kayıtlı adli sicil belgesi (Milletvekili adaylığı için olduğu belirtilerek adliyelerden veya e-Devlet üzerinden)

Diploma fotokopisi (Başvuru sırasında parti yetkilisi tarafından aslı görülmek suretiyle onaylanacak),

Nüfus cüzdanı sureti (T.C Kimlik Numarasını gösterir şekilde),

Askerlik durum belgesi (Askerlik şubesinden veya e-Devlet üzerinden alınacak)

Ziraat Bankası Balgat/Ankara Şubesi IBAN NO: TR 9800 010013959748 8685 5009 nolu ZAFER PARTİSİ Genel Merkez hesabına başvuru aidatı yatırıldığını gösterir banka dekontu (Banka dekontuna aday adayının T.C. Kimlik Numarası ve adresi de yazılacak.)

Dört adet vesikalık fotoğraf,

Adaylık için istifası zorunlu olan kimselerin, ilgili mercilere sunulmuş istifa veya emeklilik dilekçelerinin fotokopisi (Kamu görevlileri için istifa dilekçelerinin alıntı belgesi, parti yöneticilerinin ise istifa dilekçelerinin fotokopisi),

Engelliik oranı %40 ve üzerinde olan aday adayları ‘Engelli Kimlik Kartı’ veya ‘Sağlık Kurulu Rapor’ fotokopisini de ekleyecektir.”

AdminAdmin