SİYASET
Giriş Tarihi : 26-04-2023 13:14

ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN MÜSİAD'A ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Büyük Birlik Partisi Zonguldak Milletvekili Adayları beraberlerinde parti yetkilileri ile farklı tarihlerde MÜSİAD’ı ziyaret ettiler. Ziyaretlerde konuşan MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Kemal Gülbay, milletvekili adaylarına hayırlı olsun dileklerini iletirken, bölgemizle ülkemizin gelişme ve kalkınması noktasında yapılacak her çalışmanın bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra yanında olacaklarını vurguladı.

ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN MÜSİAD'A ZİYARET

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde Zonguldak’tan Ak Parti Milletvekili adayı olan Saffet Bozkurt, MHP’den Milletvekili adayı olan Murat Kotra, Büyük Birlik Partisinden Milletvekili Adayları olan Hüseyin Uysal, Özcan Özdemir ve Cihangir Yağız, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karadeniz Ereğli Şubesini ziyaret ettiler.

 

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Kemal Gülbay ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan milletvekili adaylarına partilerin İlçe Başkan ve yöneticileri de eşlik ettiler.

 

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili adayları, MÜSİAD’ın gerek ülkemiz gerekse bölgemizde yapmış olduğu çalışmaları yakınen takip edip takdir ettiklerini, bölgenin sorunları hususunda ellerinden gelen çabayı göstererek Türkiye Büyük Millet Meclisine çözüm önerilerini taşıma, takip edebilme ve bölgemize katkı sağlayabilme adına Milletvekili adayı olduklarını söylerken, destek taleplerini de dile getirdiler.

 

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Kemal Gülbaymilletvekili adaylarına ve beraberinde gelen yöneticilere MÜSİAD’a göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederken, kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretlerle ilgili şu açıklamalarda bulundu;

“Zonguldak milletvekili adayı olarak uzun zaman sonra birçok partinin Karadeniz Ereğli'den milletvekili adaylarının seçilebilecek yerlerden aday gösterilmesi bölgemiz adına sevindirici bir gelişme olmuştur. İlimiz ekonomisinin dinamiği durumunda ki Karadeniz Ereğli ve Alaplı ilçelerimizin sorun ve önerilerinin daha fazla dile getirilmesine katkı sağlayacak bu gelişmeyi olumlu bulduğumuzu ifade etmek isterim.

 

Bu minvalde derneğimiz tarafından daha önce ki yıllarda da hazırlanarak bölgemiz yöneticilerine dönem dönem takdim edilen Karadeniz Ereğli ve Alaplı ilçelerimiz özelinde bölgemiz ekonomisi ile alakalı başlıca sorunları içeren dosyamızı güncelledik. Derneğimizi ziyarete gelen milletvekili adaylarımızla, bölgemiz iş dünyasının Orta ölçekli sanayi sitesi ve yeni Organize Sanayi Bölgesi alanları ihtiyaçları, depolama alanı ve lojistik merkezi ihtiyacı, İmar Revizyonu mevzusu, bölge sanayicisinin test laboratuvarı ihtiyacı, bölgede liman ihtiyacı, bölgesel ve sektörel teşvik ihtiyacı, bölgede teknopark ihtiyacı, tarım ve turizme yönelik yapılabilecek bazı çalışmalar ve bölgesel sorunlarla ilgili düşüncelerimizi içeren raporumuzu paylaştık. Milletvekili adaylarımızla paylaşmış olduğumuz çalışmada yer alan konuların yakınen takipçisi olacağımızın bilinmesini ister, yapılacak seçimler sonucunda halkımızın teveccühleriyle görev yapmaya başlayacak bölgemiz milletvekillerine şimdiden başarılar dileriz.

 

Ülkemizi bölmeye çalışan her türlü terör örgütlerinin ve onları destekleyenlerin karşısında olan, Türk İslam ülküsünü kendisine şiar edinmiş, devletimizin gelişip kalkınması hususunda yerli ve milli projeleriyle, savunma sanayisiyle, ülkemizin doğal kaynaklarının milletimizin refahı için kullanıma sunulmasıyla, mazlumların sesi, zalimlerin de karşısında durarak, Yüce Türk milletinin sesini dünyada yankılanır hale getirecek olan ittifakların her zaman yanında olduğumuzu belirtirken, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek yüzyılın seçiminin önce aziz milletimiz ve mazlum coğrafyalara sonra tüm dünyaya hayırlar getirmesini Allah' tan niyaz ederiz.”

AdminAdmin