31 MAHALLE İLAÇLANIYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi kentin 31 mahallesinde sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

YEREL - 11-08-2022 11:12 349 kez okundu.

31 MAHALLE İLAÇLANIYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde özellikle sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdür Vekili Özgür Coşgun yaptığı açıklamada şunları söyledi: Sivrisineklerin kış aylarını saklanarak geçirdikleri kapalı alanlarda ilaçlama çalışmaları yapan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar aylarında da üreme alanları olan açık ve kapalı tüm sulak alanlarda larva mücadelesini tamamlamıştır.

31 MAHALLEDE ÇALIŞMA YAPILIYOR

 Kurban Bayramı ve sonrasındaki haftalarda akşam ilaçlamalarının yanı sıra gündüz ilaçlamalarına da ağırlık veren ekipler artan karasinek popülasyonuna karşı etkin mücadele vermiştir. Yağışların azalması ve sıcaklıkların artması ile birlikte sivrisineklere karşı ilçenin 31 mahallesinde de akşam ilaçlamalarına devam etmektedir.

İLAÇLAMA TALEPLERİ İÇİN:  333 13 62

İlaçlama alanında uzman kimyager kontrolünde 5 biyosidal ürün uygulayıcısı tarafından Dünya Sağlık Örgütü onaylı ve T.C. Sağlık Bakanlığı ruhsatlı biyosidal ürünlerle yapılan ilaçlama çalışmaları Ekim ayı sonuna kadar devam edecek olup vatandaşlarımızın şikayet ve taleplerini 333 13 62 nolu Veteriner İşleri Müdürlüğü hattına ya da Alo 153 Zabıta İhbar Hattına iletebilecektir.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN POSBIYIK, DÜNYA 3.SÜ ZEYNEP’İ AĞIRLADI

BAŞKAN POSBIYIK, DÜNYA 3.SÜ ZEYNEP’İ AĞIRLADI

28-03-2024 - YEREL

YAĞIZ'DAN 'ARAKAN YARDIM KAMPANYASI'NA DAVET

YAĞIZ'DAN 'ARAKAN YARDIM KAMPANYASI'NA DAVET

27-03-2024 - YEREL