BAŞKAN POSBIYIK’A, MESLEKTE 50 YIL ONUR BELGESİ VE PLAKETİ

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a, “İnşaat Mühendisliği Hizmetinde 50 Yıl Onur Belgesi” verdi. Onur Belgesi, TMMOB Kdz. Ereğli Temsilciliği tarafından Başkan Posbıyık’a takdim edildi.

YEREL - 11-08-2022 13:06 302 kez okundu.

BAŞKAN POSBIYIK’A, MESLEKTE 50 YIL ONUR BELGESİ VE PLAKETİ

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a “İnşaat Mühendisliği Hizmetinde 50 Yıl Onur Belgesi” verdi.  

TMMOB KDZ. EREĞLİ TEMSİLCİLİĞİNDEN DE PLAKET

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kdz. Ereğli Temsilcisi Oğuz Cömert ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serhan Bayındır, İlhan Okur ile Oda Sekreteri Sevinç Kaykısız, Başkan Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç ve Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Tatlı imzalı Onur Belgesini, Başkan Posbıyık’a takdim ettiler. TMMOB Ereğli Temsilciliği Heyeti ayrıca, Halil Posbıyık’a, “Meslekte 50 Yıl Plaketi” sundu.

ONUR VE GURUR DUYUYORUM

Başkan Posbıyık, ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek “Bu Onur Belgesi ve plaket benim için çok önemli, çok anlamlı. İnşaat mühendisliğinde 50 yılı geride bırakmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN POSBIYIK, DÜNYA 3.SÜ ZEYNEP’İ AĞIRLADI

BAŞKAN POSBIYIK, DÜNYA 3.SÜ ZEYNEP’İ AĞIRLADI

28-03-2024 - YEREL

YAĞIZ'DAN 'ARAKAN YARDIM KAMPANYASI'NA DAVET

YAĞIZ'DAN 'ARAKAN YARDIM KAMPANYASI'NA DAVET

27-03-2024 - YEREL