SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 16:44

Amca: 'Biz bu ülkenin mayası olacağız'

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca, Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Amca: 'Biz bu ülkenin mayası olacağız'

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca, Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Beraberinde TİP üyesi ve Seçim Koordinasyon üyesi Hayrettin Sarı, parti üyeleri  Hülya Sarı, Gülay Arslan, Toylan Şahin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Bingöl ile birlikte Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret eden TİP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca, seçim çalışmaları hakkında Dernek Başkanı Şafak Erel’e bilgiler verdi.

Amca; “Her şey güzel olsun, şehrimiz için güzel olsun. Bizim Belediye Meclisimizde müteahhit ve emlakçı olmayacak. Vatandaş oy veriyor da seçiliyor. Seçilen de vatandaş oy verirse seçiliyor. Biz alırsak biz seçileceğiz, o ve ya bir başkası seçilecek. Seçildiğimizde de gerçekten biz bunu konuşuyoruz, Halil Posbıyık onursal başkanımız olmaya devam edecek. Yani ondan öğreneceklerimiz, soracaklarımız olacak. Geçenlerde yapmaya çalıştıkları bunu da başka bir gazeteci yapmaya çalıştı, bir programda. Bunu da yapan bir gazeteci.  Karalamak kesinlikle bizde yok. Çünkü olmaz, biz vefalı insanlarız. Tecrübelerini gençlere aşılaması gerekir, ondan faydalanmamız gerekir. Hiçbir zaman bu tür tartışmalardan uzak duracağız ve karalama çalışmalarına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

“Bizim tüm partilere göre bir avantajımız var şuan da. Nedir bizim avantajımız? Türkiyi İşçi Parti’si değil mi? Yani sağcıda olsa, solcu da olsa, dil, din, ırk, sonuçta birleştikleri bir nokta var. Emekçiyiz biz. Biz bu ülkenin mayası olacağız. Bu böyle başladı, büyüyecek, farklılık yaratmış olacağız. Biz bu ülkenin bu şehirden başlayarak mayası olacağız. Örnek oldukça çoğalacak. İnsanlar da burada bir farklılık oluyor diyecekler. Biz o iyiliği göstereceğiz. Bizim din, dil, din, ırk, mezhep ayrımı yok. Bizim için iki türlü insan var. Biri iyi insan, biri kötü insan. Başka ayrım yok bizde ”diyerek konuşmasını sürdüren TİP Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel’de çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

EGD Genel Sekreter Haydar Yağız, Mali Sekreter İlknur Turt, Denetim Kurulu Üyesi Elif Yapıcı’nın da hazır bulunduğu ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

AdminAdmin