SAĞLIK
Giriş Tarihi : 12-05-2023 19:00

BALBALOĞLU: '‘İnanıyoruz, Başaracağız'

İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

BALBALOĞLU: '‘İnanıyoruz, Başaracağız'

İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İnanıyoruz, Başaracağız #AzKaldı’diyen Balbaloğlu,çalışmalarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

‘Sevgili vatandaşlarım… Bugün itibariyle 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimlerine 2 gün kaldı.

Hedefe yaklaşılan her saatte görüyoruz; halkımıza kendimizi çok iyi anlatmışız ki; karşılığında, artık ‘ne yapacaklarımız’ değil, ‘yapacaklarımıza ne zaman başlayacağımız’ sorulmaya başlandı.

Bu tür soru/sohbetler, Sayın Meral Akşener Liderliğindeki İYİ Parti olarak halkımızın güvenin kazandığımızın bir göstergesidir.

Bu inançla devam ettiğimiz seçim çalışmaları kapsamında, Karadeniz Ereğli’deki Fiziksel Engelliler Derneği’nin ziyaret ettik.

Sayın Dernek Başkanı İsmail Şentürk, yıllardır verdiği mücadelenin karşılığını belirli oranlarda aldıysa da; engellerin aşılmasında daha çok yol kat edilmesini ısrarla vurguluyor.

Şehir merkezinde, mahalle ve caddelerde karşılaştığımız vatandaşlarımızın ellerini sıkarken, yüzlerindeki gülümsemenin yanı sıra kalben beklentilerini de aktarıyorlar.

Kahvehanede vaktini geçiren emeklilerimiz ve iş imkanı bulamayan vatandaşlarımız ise doğacak yeni güneşin ışıltısını almış gibiydiler…

Alaplı İlçemizde ekonomiye önemli canlılık katan fındık, bu sektörde kurulu tesislerde çalışan yüzlerce insanımızın aynı zamanda ekmek kapısı…

Ancak, üreticinin dertlendiği kadar sektörün ayakta kalmasına çaba sarf eden iş insanlarımızın dertleri de bir o kadar fazla…

Daha önceden de belirtmiştim; her çalışma günümüzde netleşen yapacaklarımız kadar, vatandaşımızdan aldığımız yapılması gerekenleri de notlarımıza altı kırmızı çizgi ile kaydediyoruz.

Doktor kadın milletvekili adayı olarak; E-engellilerimizin giderilemeyen sorunlarını dinledikçe, çok yapıldığı ileri sürülen 21 yılda ne kadar da az iş yapıldığını açıkça söylemek gerekiyor.

Yine dünyanın yüzde 70’ini üreten ülke olmamıza rağmen satışını yabancı bir ‘tekel’e veren zihniyetin ne kadar yanlı ve yanlış bir uygulama olduğunu, iş insanlarımızı dinledikçe daha da iyi anlıyoruz.

Son derece emin ve kesin ifadelerle belirtiyoruz; İYİ Parti tüm bu olumsuzlukların altından kalkabilecek güce ve imkana sahiptir.

Özellikle bulunduğumuz Millet İttifakı’nın gücü ile birleştiğinde, umutsuzluğa doğru giden vatandaşlarımız için nasıl birer umut güneşi olacağımızı, kazanılan seçimin hemen ardından göstermeye hazırız.

Millet İttifakı’nın  Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için bir oy, İYİ Parti için bir oy kullanmasını istediğimiz vatandaşlarımız, görecekler ki; her bir vatandaşı yoksulluktan uzaklaşmış, refah seviyesini yakalamış, Ekonomisiyle, sosyal yapısıyla büyüyen bir Türkiye’yi yaşamak çok da uzakta değil…

Bu istek ve düşüncelerle; 14 Mayıs Pazar günü sandık başına gidecek olan seçmenlerimizin “Bir Oy Kemal’e, Bir Oy Meral’e” sloganı ile oylarını kullanacaklarından artık daha da eminiz.

Derdimiz bir, çözümümüz net !.. Unutulmasın ki Tarih Yazmaya Çok #AzKaldı… Birlikte Başaracağız. Zonguldak'ın hakkını alacağız.

Sevgi ve Saygılarımızla… ‘

AdminAdmin