TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 09-04-2021 11:12

EREĞLİ TSO'DAN TÜYAP YAPI FUARINA GEZİ

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, TÜYAP Yapı Fuarına (İstanbul-Beylikdüzü) gezi düzenlendi.

EREĞLİ TSO'DAN TÜYAP YAPI FUARINA GEZİ

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, TÜYAP Yapı Fuarına (İstanbul-Beylikdüzü) gezi düzenlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş başkanlığında ve Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Erdoğan’ın katılımları ile düzenlelen fuar ziyaretine İnşaat Meslek Grubunda faaliyet gösteren firmalarımızın temsilcileri, çalışanları katıldı.
2 Otobüs ile çok sayıda üyenin katılımıyla düzenlenen organizasyon sabah 06:00’da Oda önünden hareketle başlaayarak, saat 11:00’de fuar alanına varıldı.

Gelişen teknolojiyi yerinde görmek ve inşaat sektöründe ki yenilikleri takip edebilmek adına düzenlenen yapı sektörünün en büyük organizasyonu olan yapı fuarına her sene olduğu gibi bu yıl da geniş bir katılım ile ziyaret edildi.
Ziyaretin ardından, İstanbul’da üyelere akşam yemeği ikramının ardından saat 23:00 sularında ilçeye gelerek ziyareti tamamladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’in özel olarak tüm üyelerle yakından ilgilenmesi ve organizasyon katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılanırken Başkan Arslan Keleş’e teşekkür ettiler.
Yönetim Kurulu Başkan Arslan Keleş’te katılımcılara kendilerini yalnız bırakmayıp organizasyona teşriflerinden dolayı teşekkür ederek bu tür ziyaretleri tüm meslek gruplarının ihtiyaçları ve taleplerine göre organize edeceklerini belirtti.

AdminAdmin