asayis
Giriş Tarihi : 20-08-2025 14:46

'UCUZ TATİL' YALANIYLA DOLANDIRICILIK: 1 TUTUKLAMA

'UCUZ TATİL' YALANIYLA DOLANDIRICILIK: 1 TUTUKLAMA

Lüks Otellerde ucuz tatil vaadiyle başta kamu çalışanları olmak üzere çok sayıda vatandaşı dolandırdığı gerekçesiyle yakalanan Ö.K. ve eşi İ.K. sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.K., çıkarıldığı mahkemece yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ö.K.’nin  ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında; lüks otellerde ucuz tatil vaadiyle başta kamu çalışanları olmak üzere birçok vatandaşımızı dolandıran ve haklarında Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca yakalama kararı çıkarılan Ö.K. (39) ve eşi İ.K. (51) isimli şüpheliler, Burdur ilinde yakalanarak 19.08.2025 gecesi Zonguldak KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimize getirilmiştir.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 20.08.2025 günü Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden İ.K., çıkarıldığı mahkemece yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, Ö.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.”

AdminAdmin