EĞİTİM
Giriş Tarihi : 18-08-2025 17:30

Veliler tepkili!..

Veliler tepkili!..

Kdz.Ereğli'de faaliyet gösteren Doğa Koleji ekonomik gerekçelerle eğitim öğretime ara verdi. Kayıt yaptırıp ücret ödeyen veliler, mağdur edildikleri gerekçesiyle okul önünde toplanarak tepki gösterdi.

Veliler 18 Ağustos 2025 Pazartesi günü öğlen saatlerinde Karadeniz Ereğli Doğa Koleji önünde toplandı. CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul da yaşanan mağduriyet nedeniyle okula gelerek yetkililer ile görüştü.

Dışarıda bekleyen velilere son duruma ilişkin açıklamada bulunan Ertuğrul, ortada bir mağduriyet olduğunu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı görüşmelerde buradaki çocukların mağduriyetinin giderilmesi için diğer okullarda kontenjan açılacağını söyledi.

Veliler kayıt yaptırırken okul yöneticilerinin herhangi bir mağduriyete izin vermeyeceklerine yönelik açıklamalarda bulunduklarını, çocukların bu süreçte sıkıntı yaşayacaklarını belirterek konu ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını belirttiler.

AdminAdmin