SAĞLIK
Giriş Tarihi : 31-10-2022 14:14

YAĞIZ'DAN KIZILAY HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı.

YAĞIZ'DAN KIZILAY HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı.

“Dünden Daha Güçlüyüz” diyen  Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız,”1868’den beri ihtiyacı olan herkese, her yere ulaşmak için iyiliği büyütmeye devam ediyoruz. 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Yağız,mesajında şu ifadelere yer verdi:

“1868 Yılından itibaren hiçbir ayrım yapmaksızın insanın acısına, ihtiyacına ve sağlığına sahip çıkan, karşılıklı anlayış, dostluk, saygı, işbirliğini geliştirmeye ve sürekli barışı sağlamaya uğraşan Türk Kızılay’ı, Türk milletinin insan odaklı medeniyet anlayışının somutlaşmış hâlidir.

Bugün dünyanın neresinde olursa olsun muhtaç kişilere yardım elini ilk uzatan ve hiçbir çıkar gözetmeksizin bütün insani ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Türk Kızılay’ı, başarılı hizmetleriyle gerek ülkemizde gerekse dünyada büyük takdir toplamaktadır.

Milletimiz için aynı zamanda bir övünç kaynağı olan Kızılay, milletimizin paylaşma ve dayanışma duygularını arkasına alarak savaşta, doğal afetlerde ve diğer koşullarda zorluk yaşayan insanların yanında olmaya dün olduğu gibi bugün ve yarında devam edecektir.

Tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi bölgemizde de Türk Kızılay’ını halkımızla buluşturuyoruz. Çocuklarımızdan gençlerimize, kadınlarımızdan, yaşlılarımıza kadar ihtiyaç sahibi herkesin yanında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz.

Kdz. Ereğli Kızılay Şubesi olarak, yaptığımız yardımlar, düzenlediğimiz sosyal etkinlikler, yeni yapılanmalar, kan bağış kampanyaları ile bu iyilik hareketi ile herkesi buluşturmaya gönüller kazanmaya çalışıyoruz.

Bu iyilik hareketinin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyor, 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftasını kutluyorum. “

AdminAdmin