YEREL
Giriş Tarihi : 24-01-2023 15:22

Yeni başkan Kemal Gülbay, Genel Kurul Toplantısını değerlendirdi

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesi’nin 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 19 Ocak 2023 Perşembe günü Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Genel Kurulda Şube Başkanlığı görevini Abdulkadir Çınar’dan devralan Kemal Gülbay, genel kurul hakkında bilgiler verdi.

Yeni başkan Kemal Gülbay, Genel Kurul Toplantısını değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karadeniz Ereğli Şubesinin, 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 19 Ocak 2023 Perşembe günü, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Karadeniz Ereğli, Alaplı ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Ankara, Sakarya, Düzce, Karabük, Zonguldak, Bartın Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zonguldak, Karadeniz Ereğli, Alaplı ve Akçakoca’dan kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile Siyasi partilerle Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, Karadeniz Ereğli Şube ve Gençlik Kurulu üyeleri, misafirler ve basın mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası göreve gelen Yönetim Kurulunda görev dağılımı yapıldı ve şube başkanlığına Kemal Gülbay seçildi.

MÜSİAD Karadeniz Ereğli yeni başkanı Kemal Gülbay, Genel Kurul Toplantısı hakkında bilgiler verirken şunları söyledi;

"Genel Kurul Toplantımızda dernek çalışma ve faaliyetlerimiz ile önümüzde ki dönem planladığımız faaliyetler hakkında bilgi paylaşımlarında bulunduk. Üyelerimizin görüş ve önerilerini aldık. Görevi devraldığım önceki dönem başkanımız Abdulkadir Çınar bey ile görevini devreden Yönetim Kurulu üyelerimizeşubemize 20 yıldan fazla süredir üye olan Mevlüt Özdemir, İbrahim Sezer, Yüksel Başkan, Fazlı Erdoğan ve Selami Adakoğlu beylere, İstanbul'da düzenlenen 19. MÜSİAD Expo Uluslararası Fuarında bölgemizi başarıyla temsil eden üyelerimiz Çınar Boru Profil, Tatmetal Çelik, Güçbir Jeneratör ve Erdoğan Metal firmalarımıza teşekkür plaketlerini takdim ettik ve 2021-2022 yıllarında derneğimize kazandırdığımız yeni üyelerimizle de fotoğraf çekimi gerçekleştirdik.

Programımıza katılım sağlayan başta Sayın Valimiz ve Genel Başkanımız olmak üzere, şehir dışından programımıza teşrif ederek bizleri yalnız bırakmayan Şube Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle, tüm misafirlerimize bizleri Genel Kurulumuzda yalnız bırakmadıkları için bir kez daha şükranlarımızı sunarken, derneğimizde uzunca yıllar Yönetim kademelerinde görev yapmış ve son dört yıldır şube başkanlığımızı yürüten Abdulkadir Çınar bey ile görevini devreden Yönetim Kurulu üyelerimize de derneğimize sağlamış oldukları değerli katkılardan dolayı bir kez daha teşekkürlerimizi iletmek isterim.

Genel Kurul toplantımızda seçilen yeni yönetim kurulumuz yapılan ilk toplantısında görev dağılımını yapmıştır. Buna göre 2023-2024 yıllarında görev yapacak Yönetim Kurulumuzda, Şube Başkanlığına Kemal Gülbay, Başkan Yardımcılıklarına Rafet Kılıç, Fevzi Turan, Gürhan Çalışkan, Mehmet Remzi Alim, Zafer Sucu ve Mahmut Doğan seçilmiş, Yönetim Kurulu üyelerimiz ise Yavuz Sesli, Ayhan Günaydın, Yüksel Başkan, Özkan Malhatun, Baran Demirçin, Ahmet Ziya Yazıcı, Yunus Akay, Eyüp Uludağ, Mustafa Öztürk, Yaşar Utku, Miraç Çakır, Bilal Yazıcı ve Abdullah Bekar’dan oluşmuştur.

 

Genel Kurul sonuçlarımızın derneğimiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini temenni ederken, Kamu Yararına Çalışan Dernekler statüsünde bulunan MÜSİAD’ın Karadeniz Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu olarak, üyelerimizden ve kamuoyundan almış olduğumuz güçle, bir Sivil Toplum Kuruluşu olma bilinci ile hareket ederek vizyon ve misyonumuz doğrultusunda bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerimizi kamuoyuna aktarma noktasında ki hassasiyetlerimizi devam ettireceğiz. Gayret bizden, tevfik Allah’tan. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederim.” 

AdminAdmin