BAŞKAN POSBIYIK, ADIM ADIM TAKİPTE

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 19 Kasım felaketinde büyük zarar gören Türkiye’nin en güzel sahillerinden biri olan Ereğli sahilinde yapılan düzenleme çalışmalarını adım adım takip ediyor. Amfi tiyatro karşısında karaya oturan Pallada isimli kuru yük gemisinin hurdalarının kaldırma çalışmaları da devam ediyor.

YEREL - 07-05-2024 14:25 248 kez okundu.

BAŞKAN POSBIYIK, ADIM ADIM TAKİPTE

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ’25 yılda ilmik ilmik ördüm’ dediği Türkiye’nin en güzel sahillerinden biri haline gelen Kdz.Ereğli sahilinde felaketin izlerinin silinmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Başkan Posbıyık, amfi tiyatro karşısında 19 Kasım felaketinde karaya oturan Palla isimli kuru yük gemisinin hurdalarının kaldırma çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Posbıyık, gemi enkazının kaldırılmasının ardından tamamen zarar gören amfi tiyatroyu yeniden yapmak için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde 3 etap halinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Posbıyık, zarar gören ağaçların bakımlarının ve çevresindeki çimlendirme çalışmalarının bir an evvel tamamlanması talimatını verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KDZ.EREĞLİ'DE 19 MAYIS COŞKUSU...

KDZ.EREĞLİ'DE 19 MAYIS COŞKUSU...

19-05-2024 - YEREL

Kdz.Ereğli'ye 108 konut...

Kdz.Ereğli'ye 108 konut...

19-05-2024 - YEREL

Reklamı Geç
Advert