BAŞKAN POSBIYIK: YALAN, DOLANLA GÜNDEM OLUŞTURMA ÇABASI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bazı siyasilerin ve özellikle Zonguldak basınındaki bazı kalemlerin açıklama ve yorumlarına cevap verdi, "Bunlar yalan, dolanla gündem oluşturma çabası. Biz yeni bir festivale hazırlanırken hep böyle tevziratlarla karşılaşıyoruz" dedi.

YEREL - 14-06-2023 11:57 16609 kez okundu.

BAŞKAN POSBIYIK: YALAN, DOLANLA GÜNDEM OLUŞTURMA ÇABASI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  bazı siyasilerin ve özellikle Zonguldak basınındaki bazı kalemlerin açıklama ve yorumlarına cevap verdi, "Bunlar yalan, dolanla gündem oluşturma çabası. Biz yeni bir festivale hazırlanırken hep böyle tevziratlarla karşılaşıyoruz" dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  kendisini ziyarete gelen 2 kişinin ziyaretinden sonra bazı siyasiler ve özellikle Zonguldak'taki basınındaki bazı kalemlerin çarpıtma açıklamalarına cevap verdi.

Başkan Posbıyık, şunları söyledi: 
"Yaraşlıyörük Köyü Muhtarı İbrahim Çalık ve Sinan Durdu ziyaretime gelmek istediler. Kendilerine randevu verdim. Taleplerini ilettiler. Kendilerine 'Festival hazırlıklarına geç kaldık' yardımcı olamayacağımı söyledim. Sonrasında Zonguldak'taki bazı siyasilerin ve muhatabına sormadan yazı yazmayı ahlak edinmiş kalemlerin açıklama ve yorumlarıyla karşılaştık. Biz yeni bir festivale hazırlanırken bu tür tevziratlarla hep karşılaşıyoruz.  Benim hangi görüşten, hangi siyasi düşünceden olursa olsun vatandaşıma nasıl yaklaştığımı halkım biliyor."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ZAFER YALMAN, 14 MAYIS ÇİFTÇİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

ZAFER YALMAN, 14 MAYIS ÇİFTÇİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

13-05-2026 - YEREL

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, 350 BİN ATA TOHUMU FİDESİNİ HALKLA BULUŞTURUYOR

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, 350 BİN ATA TOHUMU FİDESİNİ HALKLA BULUŞTURUYOR

13-05-2026 - YEREL