CUMHURİYET HALK PARTİLİ KADINLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi.

YEREL - 16-12-2021 12:39 746 kez okundu.

CUMHURİYET HALK PARTİLİ KADINLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi.
Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Alaplı Arjin Cafe’de düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
Programın açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Kadın Kolları Başkanı Yaşare Kayık, ‘Bizler birer anne, Bizler birer emekçi ve dahası bizler çok büyük bir sorumluluğu olan kadınlarız. Bugün burada birlik ve beraberlik adına toplandık’ diyerek ‘ O yüzden çok fazla siyaset yapmak istemiyorum ama İstanbul Sözleşmesi’nin kadınlarımız için ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyorum. Ülkemizde neredeyse her gün kadına yönelik şiddet haberlerini duyuyor, okuyor, görüyor ve üzülüyoruz.’dedi. 
‘İSTANBUL SÖZLEŞMESİ KADINLARIN GÜVENCESİDİR’
Kayık konuşmasında şunları söyledi; ‘Mevcut hükümetin ‘İstanbul Sözleşmesi’ni n iptali ile aslında ülkemizde yaşayan biz kadınlara ne kadar değer verdiğini görmüş oluyoruz. Kadınlar olarak siyasette, iş dünyasında ve her alanda daha çok yer almamız gerektiğine inanıyorum. Bu bağlamda bizler kadınlar olarak ne kadar birlik ve beraberlik içinde hareket edebilirsek her alanda o kadar daha çok başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bugünkü buluşmamızın gelecekteki birlik ve beraberliğimizin başlangıcı olmasını temenni ediyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum’
İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN TOSUN; ‘KADINLAR EN KUTSAL DEĞERİMİZDİR’
Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ise yaptığı konuşmada; ‘Bu soğuk havanın sıcak ortamında bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin ve Kadın Kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Kadınlar bizim en kutsal değerimizdir. Onlar bizim anamız, bacımız, eşimiz yani her şeyimizdir’ dedi.
ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN; ‘İKTİDARA EN YAKIN PARTİYİZ’
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’de yaptığı konuşmada; ‘bugün soğuk bir kış gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu şekilde programlarımız devam edecek. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Bizleri bir araya getiren Kadın Kollarımıza ve eşime çok teşekkür ediyorum’ dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi olarak Alaplı’da her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket etmeyi başardıklarını ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘Önce yerel seçimlerde sonra da genel seçimde tekrar birlikte çalışacağız. Şu anda iktidara en yakın parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. İnşallah hep beraber çalışarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getireceğiz. Bugüne kadar bana vermiş olduğunuz desteği hiç unutmadık. Bizler de sizin desteğinizle Alaplı’mızda gerçekten güzel çalışmalar yaptık ve yapmaya da devem ediyoruz. Gece gündüz Alaplı için çalışmaya devam ediyoruz. Asfalt çalışmalarımız, yol çalışmalarımız devam ediyor. Çevre düzenleme ve sosyal donatı alanı çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda inşallah Karşıyaka’da bulunan 30 dönümlük sahil alanında da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalara başlayacağız. Alaplı’nın girişi daha da güzelleşecek. Alaplı’nın çehresi daha da değişecek. Ben sizlere güveniyorum. Sizler de bana güvenin. Hep birlikte Alaplı’mız için çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için tekrar teşekkür ediyorum’ dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TGF 69. BAŞKANLAR KONSEYİ GEBZE’DE TOPLANIYOR

TGF 69. BAŞKANLAR KONSEYİ GEBZE’DE TOPLANIYOR

16-04-2024 - YEREL

KDZ. EREĞLİ’DE DERE YATAKLARI TEMİZLENİYOR

KDZ. EREĞLİ’DE DERE YATAKLARI TEMİZLENİYOR

15-04-2024 - YEREL