DEMİRTAŞ'IN KOLTUĞUNA OTURDULAR!..

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında başkanlık koltuğunu öğrencilere devretti.

YEREL - 22-04-2024 21:22 152 kez okundu.

DEMİRTAŞ'IN KOLTUĞUNA OTURDULAR!..

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Başkanlık koltuğunu Gülüç Vesile Dikmen İkokulu 3-E sınıfı Fırat Yılmaz Varol, ardından Gülüç Emin Ayhan Ortaokulu 5/C Sınıfı Öğrencisi Cemre Ayhan'a devretti.

Başkan Demirtaş; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız için koltuğumu Gülüç Vesile Dikmen İkokulu 3-E sınıfı Fırat Yılmaz Varol öğrencilerine devretmenin mutluluğunu yaşadım. Çocuklarımızın heyecanı ve yüzlerindeki parıltı hiç eksilmesin.
Bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneği olarak Gülüç Emin Ayhan Ortaokulu 5/C Sınıfı Öğrencisi Cemre Ayhan'a koltuğumuzu devrettik. Cemre evladımız nezdinde tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.
Bizler bugün bu makamlardayız. Gelecekte sizlere inanarak ve güvenerek bu makamları devretmenin mutluluğunu yaşayacağız. Evlatlarımızın vatana, millete, bayrağa sahip çıkmalarını, özellikle çok çalışmalarını tavsiye ediyorum. Ülkemize her yönüyle sahip çıkacağınıza inanıyor, öğrenim hayatınızda başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Diğer yandan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş , Meclis üyesi Şevket Öztürk ve Muhtarlar ile birlikte Gülüç Emin Ayhan Ortaokulu’nun düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliğine katıldı. Başkan Demirtaş,sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  “Çocuklarımızı ve törende emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Gülüç’te bayramlar her zaman çok çoşkulu kutlanır. Bugün de tüm çoşkumuzla, çocuklarımızla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz. Buradaki heyecan görülmeye değer.”dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, 350 BİN ATA TOHUMU FİDESİ DAĞITACAK

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, 350 BİN ATA TOHUMU FİDESİ DAĞITACAK

03-05-2024 - YEREL

CENGİZ ERGİN, VEFATININ SENEYİ DEVRİYESİNDE DUALARLA ANILDI

CENGİZ ERGİN, VEFATININ SENEYİ DEVRİYESİNDE DUALARLA ANILDI

03-05-2024 - YEREL