ERKMEN'DEN HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN ZONGULDAK ŞUBESİ'NE ZİYARET

SİYASET - 05-04-2026 14:49 2108 kez okundu.

ERKMEN'DEN HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN ZONGULDAK ŞUBESİ'NE ZİYARET

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, merkez İlçe Başkanı Cem Öztürk, Kadın ve Aile Politikaları Başkanı Yeşim Turgal Yılmaz, Kamu çalışanları ve Sendikalardan sorumlu il başkan yardımcısı Çetin Dikenli, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Hürriyetçi Eğitim sen Zonguldak Şube Başkanı Cengiz Barış Deveci ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.
İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Hürriyetçi Eğitim Sen’in, Zonguldak ve ilçelerinde büyük bir gayretle sürdürdükleri sendikal çalışmalarında ve diğer hizmet kollarındaki mücadelelerinde  başarılar dilerken “Öğretmenlerimiz yarınların  mimarlarıdır ve onlara şiddet asla kabul edilemez ve etmiyoruz. Öğretmenlerimize sahip çıkmak güzel yarınlara sahip olmak demektir.  "dedi.

Hürriyetçi Kamu Çalışanları Sendikası Konfederasyonuna bağlı olarak  Eğitim, Öğretim, sağlık ve bilim hizmetleri kollarında faaliyet gösteren Hürriyetçi Eğitim sen Zonguldak Şube Başkanı Cengiz Barış Deveci, Eğitim çalışanlarının ve diğer hizmet kollarındaki üyelerin de haklarını her türlü engellemelere rağmen sonuna kadar savunacaklarını söyledi. 
Başkan Deveci, “Hürriyetçi Eğitim Sen',  ‘Yutkunanların değil haykıranların sendikasıdır. Faaliyet gösterdiğimiz tüm iş kollarındaki üyelerimizin sorunlarına dair meseleleri gündem yapmaya ve çözüme kavuşturulması noktasında mücadelemizi koşulsuz olarak sürdüreceğiz. Ayrıca, bizleri ziyaret ederek nezaket gösteren İYİ Parti İl Başkanı sayın Yavuz Erkmen ve yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
EREĞLİ YERİNDE SAYIYOR;  ÇOK ÇALIŞMAK GEREK…

EREĞLİ YERİNDE SAYIYOR; ÇOK ÇALIŞMAK GEREK…

22-05-2026 - SİYASET

Türk Gençliği Büyük Kurultayı

Türk Gençliği Büyük Kurultayı" binlerce genci Ankara'da buluşturacak

14-05-2026 - SİYASET