Gülüç'te öğrenciler Başkan Demirtaş’ın makamına koştu

Ereğli’ye bağlı Gülüç Beldesi’nde ki okullarda bugün karnelerini alan öğrenciler Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın makamına koştu. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş bugün makamında karnesini alan yüzlerce öğrenciyi ağırladı. Okullarında düzenlenen törenlerde karnelerini alan öğrenciler Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret ederken, başkan Demirtaş, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu. Başkan Gökhan Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Fedakâr öğretmenlerimizin gayretleri, velilerimizin desteği ve sevgili öğrencilerimizin emeğiyle bir dönemi daha geride bıraktık. Dinlenerek, eğlenerek, oyun oynayarak ve bol bol kitap okuyarak bu kısa molanın çok iyi değerlendirilmesini istiyor ve sizleri çok seviyoruz”şeklinde ifade etti.

EĞİTİM - 19-01-2024 22:41 392 kez okundu.

Gülüç'te öğrenciler Başkan Demirtaş’ın makamına koştu

Ereğli’ye bağlı Gülüç Beldesi’nde ki okullarda bugün karnelerini alan öğrenciler Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın makamına koştu.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş bugün makamında karnesini alan yüzlerce öğrenciyi ağırladı. Okullarında düzenlenen törenlerde karnelerini alan öğrenciler Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret ederken, başkan Demirtaş, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Başkan Gökhan Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Fedakâr öğretmenlerimizin gayretleri, velilerimizin desteği ve sevgili öğrencilerimizin emeğiyle bir dönemi daha geride bıraktık. Dinlenerek, eğlenerek, oyun oynayarak ve bol bol kitap okuyarak bu kısa molanın çok iyi değerlendirilmesini istiyor ve sizleri çok seviyoruz”şeklinde ifade etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SU KEMERLERİNE SANATLA YOLCULUK

SU KEMERLERİNE SANATLA YOLCULUK

30-04-2024 - EĞİTİM

KEAL MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER 2024 KONFERANSI SONA ERDİ

KEAL MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER 2024 KONFERANSI SONA ERDİ

30-04-2024 - EĞİTİM