KDZ. EREĞLİ’DE SU ARIZASINA MÜDAHALE EDİLİYOR

Kdz. Ereğli’nin içme suyunun karşılandığı Kızılcapınar hattında sabah saatlerinde arıza meydana geldi. Belediye ekipleri, arızaya müdahale etti, çalışmalar sürüyor. Şuan şehirde içme suyu kesintisi bulunmuyor. İlave su kaynakları devreye alındı. Arızanın durumu ve süresiyle bağlantılı ilerleyen saatlerde açıklama yapılacak.

YEREL - 30-04-2024 11:48 132 kez okundu.

KDZ. EREĞLİ’DE SU ARIZASINA MÜDAHALE EDİLİYOR

Kdz. Ereğli’nin içme suyu ihtiyacının karşılandığı Su Arıtma Tesisi ile Ova Barajı arasındaki Kızılcapınar hattında sabah saatlerinde arıza meydana geldi. Kdz. Ereğli Belediyesi ekipleri arızanın giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, arızaya ilişkin şu bilgileri verdi:

“Kızılcapınar mevkiinde barajdan içme suyu arıtma tesisine gelen Q 1200 mm ana isale hattı sabah saatlerinde arıza vermiştir. Saat 07:30’da baraj çıkışları kapatılmıştır. Ekiplerimiz tarafından hemen hazırlıklar yapılarak onarım çalışmalarına başlanmıştır. Bu arada ilave su kaynaklarımız devreye alınmıştır. Şu an için şehirde su kesintisi bulunmamaktadır. Fakat arızanın durumu ve süresi ile ilerleyen saatlerde depo ve su kullanımlarına göre bazı bölgelerde su kesintisi yaşanabilir. Ekiplerimiz durmaksızın arızanın onarımı için çalışacaktır.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ALAPLI DERESİ SOS VERİYOR

ALAPLI DERESİ SOS VERİYOR

16-05-2024 - YEREL

ENGEL TANIMADILAR, İTFAİYECİ OLDULAR

ENGEL TANIMADILAR, İTFAİYECİ OLDULAR

16-05-2024 - YEREL

Reklamı Geç
Advert