SEMİCENK'TEN KDZ.EREĞLİ'DE UNUTULMAZ BİR GECE...

Kdz. Ereğli Belediyesi 23. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali konserleri kapsamında sahne alan Semicenk, yüz binlerce müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı. 3 saat boyunca sahnede kalan Semicenk, müzisyen arkadaşları Doğu Swag ve Rast ile de düet yaptı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, performansı için Semicenk’e teşekkür ederken sahneden bir kez daha “Kdz. Ereğli İl olsun” diye haykırdı.

KÜLTÜR - SANAT - 01-08-2023 12:26 1116 kez okundu.

SEMİCENK'TEN KDZ.EREĞLİ'DE UNUTULMAZ BİR GECE...

23. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde orkestrası doğal afet nedeniyle Kdz. Ereğli’ye gelemeyen Semicenk, tekrar Ereğlilerle buluştu.

Açık hava halk konserinde sahne alan Semicenk’in şarkılarına yüzbinlerce insan eşlik etti. Birbirinden güzel şarkıları ve 3 saat süren sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşatan Semicenk, müzisyen arkadaşları Doğu Swag ve Rast ile de düet yaptı. Semicenk, Rast’ın doğum gününü de sahnede pasta keserek kutladı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık ve torunları Duhan ve Tuva ile sahneye çıkarak Semicenk’e çiçek takdim etti, çeşitli hediyeler verdi. Posbıyık, Semicenk’in karakteri, sesi ve müziğiyle sanat hayatında başarılı olacağına inandığını belirtti. Başkan Posbıyık ayrıca festivalde olduğu gibi sahneden bir kez daha “Kdz. Ereğli İl olsun” diye haykırdı.

Semicenk’in anne ve babası da kendisine Kdz. Ereğli konserinde eşlik etti. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ile birlikte konseri izledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN POSBIYIK: 'DANSÇI KIZLARIMIZ BİZİ GURURLANDIRDILAR'

BAŞKAN POSBIYIK: 'DANSÇI KIZLARIMIZ BİZİ GURURLANDIRDILAR'

12-02-2024 - KÜLTÜR - SANAT

OYUN YAZARI REFİK ERDURAN DOKTORA TEZİNE KONU EDİLDİ

OYUN YAZARI REFİK ERDURAN DOKTORA TEZİNE KONU EDİLDİ

15-01-2024 - KÜLTÜR - SANAT