SEZER, UMUTLU!..

Kdz Ereğli’de , Ak Parti Ereğli Belediyesi Başkan adayı İbrahim Sezer gittiği her yerde vatandaşlar tarafından umut dolu karşılanıyor.

SİYASET - 28-02-2024 13:35 167 kez okundu.

SEZER, UMUTLU!..

Kdz Ereğli’de ,  Ak Parti Ereğli Belediyesi Başkan adayı İbrahim Sezer gittiği her yerde vatandaşlar tarafından umut dolu karşılanıyor.

Başkan adayı SEZER ilçede esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Ziyaretleri kapsamında başkan adayı SEZER , ilçenin halk pazarlarında ve esnaf ile buluşmasında sevgi seliyle karşılanıyor.

SEZER’e Başkan olmasını dört gözle beklediğini vurgulayan vatandaşlar özetle taleplerini tek tek bildirdiler.

Ziyaretlerinde kendisini ilgiyle karşılayan vatandaşlara teşekkürlerini sunan SEZER ; seçimden seçime gelen bir başkan olmayacağını ifade etti.

Başkan adayı SEZER buluştuğu vatandaşlarla gerek çay içerek gerek simit yiyerek onların derdini dinleyerek halktan birisi olduğunu belirtiyor.

SEZER halk ile buluşmasında ; ‘’ Beklenen, özlenen, istenilen hizmeti getirmeye geleceğiz. Özellikle halk pazarlarında zor şartlarda satış yapmaya çalışan esnafımızı düşünerek, burayı daha modern ve çağdaş bir alışveriş merkezi haline getirmek, şart oldu. Böylece hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın yüzü gülecek.Doğru işler doğru zamanda yapılınca ancak kıymete biner. Biz doğru adresteyiz , birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir şehir için çalışmaya devam edeceğiz ’’ dedi.

Öte yandan SEZER’e tam destek veren Ak Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, Ak Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç ve Yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmıyor.

Kendilerini en samimi duygularla karşılayan vatandaşlara teşekkür eden SEZER , seçimi kazandıktan sonra da ziyaretlerini daha cok sıklaştıracağının sözünü verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sesli, Başkan Demirtaş’ı tebrik etti

Sesli, Başkan Demirtaş’ı tebrik etti

03-05-2024 - SİYASET

AK PARTİ KANDİLLİ YÖNETİMİ, BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

AK PARTİ KANDİLLİ YÖNETİMİ, BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

29-04-2024 - SİYASET