YAZ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin en iyi sahillerinden biri olan Kdz. Ereğli sahilinde yer alan Amfi Tiyatro’da Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen yaz etkinlikleri ilgiyle takip ediliyor. Hafta sonu gerçekleşen dünyanın ilk ve tek Madenci Korosu’nun verdiği konser büyük bir beğeni ile izlendi.

KÜLTÜR - SANAT - 21-08-2023 14:56 456 kez okundu.

YAZ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Türkiye’nin en iyi sahillerinden biri olan Kdz. Ereğli sahilinde bulunan Amfi Tiyatro’da Haziran ayından bu yana süren etkinlikler, bu hafta sonu da devam etti.

Bu haftaki etkinliklerde; ilk akşam Erkan Dolunay Türk Halk Müziği konserinde birbirinden güzel şarkıları seslendirirken, Kdz. Ereğli Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da çeşitli dans gösterileri sundu.

İkinci akşam ise 2018 yılında kurulan, Zonguldaklı madencilerden oluşan Türkiye’nin ve dünyanın ilk ve tek madenci korusu Amfi Tiyatro’da muhteşem bir konser verdi. Madenci Korosu izleyiciler tarafından büyük ilgi görürken, konser sonunda Belediye Meclis Üyesi Gönül Çelik, koroya çiçek ve hediye takdim etti.

Hafta sonu etkinlikleri son gönünde Volkan Yılmaz ve ekibinin konseri ile tamamlandı.

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından gerçekleşen Amfi Tiyatro Yaz Etkinlikleri Ağustos Ayı boyunca devam edecek.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN POSBIYIK: 'DANSÇI KIZLARIMIZ BİZİ GURURLANDIRDILAR'

BAŞKAN POSBIYIK: 'DANSÇI KIZLARIMIZ BİZİ GURURLANDIRDILAR'

12-02-2024 - KÜLTÜR - SANAT

OYUN YAZARI REFİK ERDURAN DOKTORA TEZİNE KONU EDİLDİ

OYUN YAZARI REFİK ERDURAN DOKTORA TEZİNE KONU EDİLDİ

15-01-2024 - KÜLTÜR - SANAT