ZERRİN YILMAZ ERDOĞAN,3 NİSAN'I KUTLADI

SİYASET - 03-04-2026 18:13 2084 kez okundu.

ZERRİN YILMAZ ERDOĞAN,3 NİSAN'I KUTLADI

CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Zerrin Yılmaz Erdoğan, 3 Nisan tarihinin, Türk kadınının yerel yönetimlerde söz sahibi olmasının önünü açan önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Zerrin Yılmaz Erdoğan, yayınladığı mesajda,’ Kadınların belediye meclislerinde seçme ve seçilme hakkını kazanmasının yıl dönümünü gururla anıyoruz.

Kadınların karar alma mekanizmalarında daha güçlü şekilde yer alması; demokrasimizin gelişmesi, toplumsal eşitliğin güçlenmesi ve yerel yönetimlerin daha kapsayıcı bir anlayışla yönetilmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, yerel yönetimlerde görev alarak kentlerimizin gelişimine katkı sunan tüm kadınları saygıyla selamlıyor; kadınların siyasette ve toplumun her alanında daha güçlü temsil edildiği bir gelecek temennisiyle 3 Nisan’ın yıl dönümünü kutluyoruz’dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
EREĞLİ YERİNDE SAYIYOR;  ÇOK ÇALIŞMAK GEREK…

EREĞLİ YERİNDE SAYIYOR; ÇOK ÇALIŞMAK GEREK…

22-05-2026 - SİYASET

Türk Gençliği Büyük Kurultayı

Türk Gençliği Büyük Kurultayı" binlerce genci Ankara'da buluşturacak

14-05-2026 - SİYASET