YEREL
Giriş Tarihi : 03-11-2022 14:22

Bozkurt ve ekibi Kızılay yönetimini kutladı

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri ve parti teşkilatı, Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız'ı ziyaret etti.

Bozkurt ve ekibi Kızılay yönetimini kutladı

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri ve parti teşkilatı, Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız'ı ziyaret etti. 

AK Parti Kdz. Ereğli  İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt beraberinde yönetim kurulu üyeleri, parti teşkilatı ile birlikte Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız ve yönetimini Kızılay binasında ziyaret etti.
Yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız ve ekibini kutlayan, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, Kızılay haftasını kutladı. Bozkurt konuşmasında; "Türk Kızılay'ı her zaman din dil ırk ayrımı yapmadan ülkemizde ve dünyada eşit, yardıma muhtaç herkesin yanında olmuştur. Sizlerde göreve geldiğiniz günden beri devralmış olduğunuz Kızılay bayrağını en güzel şekilde taşıyorsunuz. Kdz. Ereğli Kızılay Şubesi olarak yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip ediyor ve sizleri tebrik ediyoruz. Bizlerde her zaman sizlerin yanındayız. Başarılarınızın devamını dilerim" ifadelerine yer verdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, AK Parti heyetine teşekkür etti. Yağız, " Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yardıma muhtaç herkesin yanında olmaya çalıştık, olmayada devam ediyoruz. Türk Kızılay'ının bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyor, çalışmalarımızı heyecanla yapıyoruz. Güzel dönüşler bizleri daha da şevklendiriyor.  Sosyal etkinlikler, kan bağış kampanyaları, sosyal sorumluluk projeleri ile sürekli aktifligimizi koruyor ve Kdz. Ereğli Kızılay ailesini büyütüyoruz. Binamızda yenileme çalışması yaptık, ihtiyaç sahibi insanların, Kızılay gönüllülerinin her zaman gelebileceği kalıcı bir yer oldu. Kadın ve gençlik yapılanmalarına önem verdik. Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi olarak, çalışmalarımıza sizlerinde desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz. Ben ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ederim" dedi.
Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

AdminAdmin