YEREL
Giriş Tarihi : 02-11-2023 12:30

ÖZEL ÇOCUKLAR TÜRK KIZILAY'INI RESİMLERİNE YANSITTI

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi ile Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi tarafından düzenlenen etkinlikle özel çocuklar Türk Kızılay’ını resimlerle anlattı.

ÖZEL ÇOCUKLAR TÜRK KIZILAY'INI RESİMLERİNE YANSITTI

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi ile Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi tarafından düzenlenen etkinlikle özel çocuklar Türk Kızılay’ını resimlerle anlattı.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi ile M.E.B. Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Hastası nedeniyle “Özel gereksinim çocuklarla Türk Kızılay” konulu resim sergisi düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen serginin açılışını Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem başkanlarından Murat Sesli ile Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız birlikte yaptı. Sergiye katılan protokol üyeleri ve davetliler Özel çocukların Türk Kızılay’ını anlattığı resimleri tek tek inceleyen hem çocukları hem de ailelerini tebrik etti. Protokol üyeleri ayrıca özel çocuklara Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi tarafından hazırlanan hediyeleri takdim etti, birlikte fotoğraf çektirdi.
Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, özel çocukların hayalleri ve el becerileri ile yaptıkları resimlerden oluşan sergiye gösterilen ilgiden çok mutlu olduğunu ifade etti. Özel çocukların yaptıkları resimlerle açılan sergiye gösterilen ilginin özel çocukları da çok mutlu ettiğini ifade eden Yağız “Türk Kızılayı 155 yaşında. Kdz. Ereğli Şubesi olarak Kızılay haftası kutlamalarımız çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu gün gerçekten çok özel ve çok güzel bir sergiye özel çocuklarımızla birlikte imza attık. M.E.B. Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetici ve öğretmenlerini, özel çocuklarımız ve ailelerini tebrik ediyorum. Özel çocuklarımız gerçekten çok güzel eserler ortaya çıkartmışlar. Sergiye olan ilgi elbette özel çocuklarımızı ve ailelerini de çok mutlu etti. Onların yüzlerinde oluşturduğumuz tebessüm ve mutluluk bizim için tarif edilemez bir mutluluk. Göreve geldiğimiz günden bu yana özel çocuklarımıza hep önem verdik, onlarla birlikte birçok etkinlik yaptık. Bu günde onlardan bir tanesini gerçekleştiriyoruz. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu vesile ile resim sergimize katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin