BELEDİYE EKİPLERİ ALARMDA!

Kdz.Ereğli Belediyesi, sabah saatlerinde özellikle yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışına karşı ulaşımın aksamaması için tüm ekipleriyle sahada yoğun bir mücadele yürütüyor.

YEREL - 13-01-2026 12:34 434 kez okundu.

BELEDİYE EKİPLERİ ALARMDA!

Kdz. Ereğli Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren özellikle yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri alarma geçti.

Ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için kar küreme ve tuzlama araçlarıyla sahaya çıkan ekipler, ana arterler ve ara yollar başta olmak üzere birçok noktada müdahalede bulunuyor. Belediye ekipleri, sürücülerin ve vatandaşların güvenli bir şekilde günlük hayatlarına devam edebilmesi için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
GÜLÜÇ BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

GÜLÜÇ BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

26-06-2026 - YEREL

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, BİNLERCE AŞURE DAĞITTI

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, BİNLERCE AŞURE DAĞITTI

26-06-2026 - YEREL