KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR KADIN FUTBOL TAKIMINDA İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARINI TAMAMLANDI

Turkcell Kadın Süper Ligi takımlarından Kdz.Ereğli Belediyespor, iç transfer çalışmalarını 8 futbolcu ile anlaşarak tamamladı.

SPOR - 13-07-2023 14:56 271 kez okundu.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR KADIN FUTBOL TAKIMINDA İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARINI TAMAMLANDI

Turkcell Kadın Süper Ligi takımlarından Kdz.Ereğli Belediyespor, iç transfer çalışmalarında son olarak 8 futbolcu ile anlaşırken, eflatun beyazlılar dış transfere yöneldi.

EFLATUN BEYAZLILAR, DIŞ TRANSFERE YÖNELDİ

Kdz.Ereğli Belediyespor, iç transfer çalışmalarını tamamladı. Eflatun beyazlılar, görüşme yaptığı oyunculardan 8'i ile anlaşmaya vardı. As Başkan Turan Özdemir, Teknik Direktörler Ercan Yaman ve Yıldıray Ağar’ın bilgileri doğrultusunda transfer komitesi ile birlikte sürdürülen çalışmada, yeni sezon için; Damla Bozyel, Serra Can, Vanessa Noelle Kiomegne Djomo, Helin Ataç, Hilal Subay, Ayza Nazar Adalı, Hazal Sever ve Sonay Özgün Yeniçeri ile yeniden anlaştı.

AS BAŞKAN ATEŞ, KADINLARIMIZIN BAŞARISI İLE KDZ. EREĞLİ’MİZİ ONURLANDIRMAK

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Eflatun beyazlılarda, As Başkan Muhammet Ali Ateş yaptığı açıklamada; “Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden takımımızın yeni sezon öncesi hazırlıkları ve transfer görüşmeleri devam ediyor. Ayrıca hedefimiz sahada mücadele eden bir takım kurarak, kadınlarımızın başarısı ile Kdz.Ereğli’mizi onurlandırmak istiyoruz.” şeklinde belirti.

Dış transferde arayışlarını sürdüren Eflatun beyazlılar, çalışmalarına hız verecek.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
EREĞLİ BELEDİYE RAHAT KAZANDI...

EREĞLİ BELEDİYE RAHAT KAZANDI...

22-04-2024 - SPOR

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA, YENİ TRANSFERLER İMZAYI ATTI

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA, YENİ TRANSFERLER İMZAYI ATTI

21-03-2024 - SPOR