KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

Bölgesel Amatör Ligde, 2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve bu doğrultuda bir takım kuran Kdz. Ereğli Belediyespor, transferde hız kesmeyerek sağ kanat oyuncusu Erhan Tatlıdil ile sol kanat oyuncusu Buğrahan Bekar’ı kendilerini eflatun beyaz renklere bağlayan imzayı attı. Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, Erhan Tatlıdil ile Buğrahan Bekar’a hoş geldin diyerek, başarı dileklerinde bulundu. İmza törenine, Kdz. Ereğli Belediyespor’da As Başkan Akın Katı, Tayfun Tanyıldız, Ali Özkan ve Recep Köksal katıldı.

SPOR - 21-09-2023 14:01 449 kez okundu.

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

Bölgesel Amatör Ligde, 2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve bu doğrultuda bir takım kuran Kdz. Ereğli Belediyespor, transferde hız kesmeyerek sağ kanat oyuncusu Erhan Tatlıdil ile sol kanat oyuncusu Buğrahan Bekar’ı kendilerini eflatun beyaz renklere bağlayan imzayı attı.  Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, Erhan Tatlıdil ile Buğrahan Bekar’a hoş geldin diyerek, başarı dileklerinde bulundu.  İmza törenine, Kdz. Ereğli Belediyespor’da As Başkan Akın Katı, Tayfun Tanyıldız, Ali Özkan ve Recep Köksal katıldı.

ERHAN TATLIDİL, 2. VE 3.LİG 99 MAÇ DENEYİMİ İLE KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA

2. Lig temsilcisi Uşak Spor forması giyen ve ve futbol kariyerine Mahmutbeyspor’da başlayan, Sakaryaspor ile profesyonelliğe adım atarak Çarşambaspor, Şile Yıldız Spor, Sivas Dört Eylül Futbol Kulüpleri’nde forma giyen, futbol kariyerinde 143 maçı bulunan, 2. Ligde 32 maçlık, 3.Ligde 67 maç, Türkiye Kupası 7 maçlık deneyimi bulunan  28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Erhan Tatlıdil 2023-2024 sezonunda Kdz. Ereğli Belediyespor ile kendisini eflatun-beyazlı yapan imzayı attı.

SOL KANAT OYUNUCUSU BUĞRAHAN BEKAR, EFLATUN BEYAZ’DA

Kdz.Ereğli Belediyespor geçen sezon Görükle İpekspor’da oynayan, TFF 3.lig takımlarından Bursa Yıldırım Spor forması ile profesyonelliğe geçiş yapan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor alt yapısında yetişen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Buğrahan Bekar’ı renklerine bağladı.

BAŞKAN POSBIYIK; BU SENE İDDİALI GELİYORUZ

Kdz.Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık imza töreninde yaptığı açıklamada; “İkinize de hoş geldiniz diyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Sizin buraya gelmenizden çok memnun olduk. Futbola ilgi gösteren arkadaşlar memnunlar ki buraya gelirken sizlerin kim olduğunuzu, kariyerinizi takip ettik. Gerçekten sizlerin Ereğli’ye gelmenizden çok mutlu olduk. Siz de çok şanlısınız. Bu sene çok iddialı girdik. Akın Bey de yönetime girdi sağ olsun. Bize büyük destek veriyor. Halil bey ile birlikte beraber götürüyorlar. Bu sene umutla başladık. Biz şampiyon olacağımıza inandık, inanıyoruz. Sizin de inanmanızı istiyorum. İyi bir teknik adamımız, teknik direktörümüz var. Aynı zamanda çok iyi bir yönetim kadrosunu bir araya getirdik. Hem maddi ve manevi yönden. Ben her şeyin güzel olacağına inanıyorum. Kazasız, belasız sağlıklı bir sezon geçirmenizi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Biz sizlerle daha da güçlendiğimizi hissediyoruz. Hayırlı olsun diyorum. Hep hayalimi futbolculara söylerim. Burada beni mahrum etmeyin diyorum. Türkiye’nin en önemli insanlarına Fatih Terim, Aziz Yıldırım gibi. Bir kez şampiyon olup da 800-900 bin kişinin önünde çıkarmadılar beni. Şampiyon kadromuz, takımımız diye halkın önüne çıkarmak, benim en büyük arzum.” ifadelerinde bulundu.

TATLIDİL; ŞEHRİN UZUN YILLAR BEKLEDİĞİ ŞAMPİYON BU SENE OLURUZ

İmza töreninde konuşan Erhan Tatlıdil, “Burada ağırladığınız için biz teşekkür ederiz. Amaç ve hedefler doğrultusunda gereken mücadeleyi sonuna kadar sahada göstereceğiz. İnşallah sonunda şampiyon biz oluruz. ” dedi.

BEKAR; SAKATSIZ BİR SEZON OLARAK SUNU ŞAMPİYONLUKLA BİTER

Futbolcu Buğrahan Bekar da “İnşallah kazasız ve sakatsız bir sezon olarak, sonu şampiyonlukla biter” ifadelerinde bulundu.

İmza töreni, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
EREĞLİ BELEDİYE RAHAT KAZANDI...

EREĞLİ BELEDİYE RAHAT KAZANDI...

22-04-2024 - SPOR

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA, YENİ TRANSFERLER İMZAYI ATTI

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA, YENİ TRANSFERLER İMZAYI ATTI

21-03-2024 - SPOR