KDZ.EREĞLİ’DE GEÇMİŞ ANILAR TAZELENDİ

Geçtiğimiz hafta Kdz.Ereğli Belediyespor ile Galatasaray SK Kadın Futbol Takımları arasında yapılan hazırlık maçı öncesi sürpriz bir buluşma gerçekleşti.

SPOR - 29-08-2023 15:55 528 kez okundu.

KDZ.EREĞLİ’DE GEÇMİŞ ANILAR TAZELENDİ

Kaptaş’ın sahasında Şalvarspor –Alyazmalıspor maçı ile başlayan ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın büyük emekleri ile ilk Kadın Futbol Takımının kurulmasının ardından, şu anda Galatasaray Kadın Futbol Takımı formasını giyen Ebru Topçu ve Berna Yeniçeri, hayatlarına yön veren, dönemin antrenörü  Kdz.Ereğli Belediyespor Kulüp Müdürü Bayram Altuntaş ile bir araya geldiler.

 

19-20 yıl önce Beyçayırı Stadı’nda hayatlarına dokunduğu iki kadın futbolcu Ebru Topçu ve Berna Yeniçeri ile bir araya gelen ve o zamanlar Kdz.Ereğli Belediyespor Alt Yapı Antrenörlüğü yapan Bayram Altuntaş;” Geçtiğimiz yıllarda Beyçayır’ın toprak zemininden oynayan ve şimdi hepimize gurur yaşatan kadın sporcularımızın başarıları bizleri son derecede memnun etmektedir. O tarihlerde henüz kadın futbol takımları olmadığından, bu iki kızımızı Kdz.Ereğli Belediyespor minik erkek futbol takımı ile antrenmanlara çıkartabiliyordum. Yaşları çok küçük diye henüz lisans bile çıkartamamıştık. Daha sonra Belediye ve Kulüp Başkanı Sayın Halil Posbıyık’ın Kadın Futbol Takımı kurulması için hazırlıklar yapmamızı istemesiyle, bölgemizde yaşayan tüm futbolsever kız çocuklarımızla seçmeler yaptık. Başkanımız Halil Posbıyık verdiği destek ile o dönem 85 kız çocuğumuz müracaat etmişti. Ebru ile Berna yaşları küçük olduğu için o dönemlerde sadece ablalarını seyredebiliyorlardı. Bugün, verilen emeklerin karşılığının alındığını görebilmek çok kıymetli. Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü adına ne kadar gurur duysak azdır. Daha önce Eflatun Beyaz formayı, şimdi Galatasaray SK formasını giyen ve Türk Milli Takımı Oyuncuları Ebru Topçu ve Berna Yeniçeri’ye sağlıklı ve başarılı nice yıllar diliyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
EREĞLİ BELEDİYE RAHAT KAZANDI...

EREĞLİ BELEDİYE RAHAT KAZANDI...

22-04-2024 - SPOR

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA, YENİ TRANSFERLER İMZAYI ATTI

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA, YENİ TRANSFERLER İMZAYI ATTI

21-03-2024 - SPOR