Kürşat Yağız Arakanlı Müslümanlara yardıma gidiyor

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkan ı Kürşat Yağız başarılı çalışmalarının ardından Kızılay Genel Merkezi tarafından Arakan’da ki Müslümanlara yardım için görevlendirildi.

YEREL - 22-03-2024 20:11 168 kez okundu.

Kürşat Yağız Arakanlı Müslümanlara yardıma gidiyor

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız başarılı çalışmalarının ardından Kızılay Genel Merkezi tarafından Arakan’da ki Müslümanlara yardım için görevlendirildi.
Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Kızılay Genel Merkezi tarafından Arakan’daki Müslümanlara yardım faaliyetlerinde bulunmak üzere görevlendirildiği öğrenildi. Kdz. Ereğli başta olmak üzere ülkemizde yaşanan bir çok doğal afette yaptığı yardımlar faaliyetleri ve sosyal organizasyonlarla başarılı bir grafik çizen Yağız’ın bu başarısı Kızılay Genel Merkezinin de dikkat çekti.  Başkan Yağız sosyal medya hesabından Arakan görevi ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaparak, mağdur olan Müslümanlara yardım etmek isteyen tüm hayırseverlerden fitre ve zekâtlarını Kdz. Ereğli Kızılay şubesi hesabına yatırabileceklerini ifade etti. Yağız paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Değerli arkadaşlarım, Türk Kızılay Genel Müdürlüğümüz işbirliği ile görevlendirme olarak Ramazan ayı kapsamında şahsım olarak Arakan’da olacağım. Yoğun işkence ve acılara maruz kalan Arakanlı kardeşlerimizle buluşup yardım eli uzatacağız. Arakanlı mazlum kardeşlerimiz için başlattığımız "Arakan Yardım Kampanyası" ile Tüm hayırsever ve bağışçılarımızın kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Türk Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi olarak yardımlarınızı yaşanan insanı dramın tam ortasında Arakanlı ihtiyaç sahipleriyle bizzat buluşturacağım. Fitre, Zekat ve yardımlarınız için; Kdz. Ereğli Ziraat Bankası - TR07 0001 0000 5100 0018 6873 62”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

24-04-2024 - YEREL

TGF; Anadolu Basını için Meclis Araştırması istedi

TGF; Anadolu Basını için Meclis Araştırması istedi

24-04-2024 - YEREL